OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. július 13. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 2., csütörtök 12:20

Nemere István 2019. új rekordok éve
    Budapest, 2020. január 2., csütörtök (OTS) - Nemere István 726 jegyzett elsőkiadású művel zárta a 2019-es évet.

    Ezzel minden bizonnyal átvette a legtöbb kiadott művel rendelkező élő szerző címet Barbara Cartlandtől, aki eddig ezt a rekordot tartotta (már nem él). Az elmúlt évben felállította a legtöbb saját könyvet egyidőben dedikálás rekordját és olyan művei jelentek meg, mint a korona történetéről szóló trilógia első két kötete, valamint a Rákosi Mátyás életét bemutató könyv. Ebben az évben megjelent két újabb sci-fi műve is: Viszlát tegnap és Megszállás címmel.

Mottója: Addig írok, amíg élek és addig élek, ameddig írok.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.