OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. július 13. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. december 23., hétfő 16:39

Senki sincs egyedül - szenteste a Kossuth Rádióval
    Budapest, 2019. december 23., hétfő (OTS) - Négyórás élő műsorral jelentkezik Szenteste a Kossuth Rádió. A "Senki sincs egyedül" című program este 8-tól éjfélig várja azokat a hallgatókat, akik az ünnepen szeretnének egy szélesebb közösséghez kapcsolódni. A műsorvezető párosok és a szerkesztők órás váltásokban tervezik a programot, és nemcsak azokat várják, akik egyedül töltik a szeretet ünnepét, vagy éppen dolgoznak, hanem mindenkit, aki a családi együttléttel össze tudja kapcsolni a rádióhallgatást.

        "A teljes műsor alatt várjuk hallgatóink telefonhívásait. Kíváncsiak vagyunk a karácsonyi történeteikre, az ünnepekhez fűződő emlékekre.  Utánajárunk, hogy miként ünneplik a Kárpát-medencében a karácsonyt, telefonon kapcsolunk majd határon túli zenekarokat és néptáncegyütteseket is. Természetesen karácsonyi versekkel is készülünk" - mondta Deák Dóra műsorvezető, aki Gózon Ákossal este 9-től 10-ig várja a hallgatókat.
     Az interaktív műsor vendégei és műsorvezetői a karácsonyi témák mellett foglalkoznak majd a 30 évvel ezelőtti temesvári forradalommal, a 2020-ra meghirdetett nemzeti összetartozás évével vagy a keresztényüldözéssel. A mikrofon előtt Völgyi-Tóth Zsuzsa - Farkas István Zoltán, Deák Dóra - Gózon Ákos, Pintér Edina - Szilágyi Árpád és Horváth Katalin - Visy László műsorvezető párosai várják a hallgatókat.
     Senki sincs egyedül - a Kossuth Rádió munkatársainak élő műsora - december 24-én a Kossuth Rádióban.

     MTVA Sajtó Osztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.