OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 28. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. december 17., kedd 11:24

Szakadó eső, ütközések és sérült alkatrészek - izgalmas WTCR szezont zárt Tassi Attila Sepangban
    Budapest, 2019. december 17., kedd (OTS) - Múlt hétvégén véget ért a Túraautó-világkupa, ám az utolsó versenyhétvége hihetetlen izgalmakat okozott a nézőknek, különösen a hazaiaknak. A HELL-KCMG csapat fiatal versenyzője, Tassi Attila, nehéz kezdés után ismét megvillantotta tehetségét, habár nem végződtek túl szerencsésen számára a futamok, mégis adott okot arra, hogy újfent büszkék legyünk rá.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20191217_001.jpg

A WTCR szezon fináléját a malajziai Sepang versenypályán rendezték meg múlt hétvégén, ahol kezdetben a nagy meleggel, később a hatalmas esőzésekkel kellett megküzdeni a versenyzőknek, akiknek pattanásig feszültek az idegeik az évadzárón. Habár a bajnoki címért folyó kiélezett küzdelem elvonta a figyelmet a mezőny többi tagjáról, a HELL ENERGY által szponzorált KCMG csapat pilótája, Tassi Attila, okozott pár emlékezetes pillanatot szurkolóinak.

 "Szerintem nyugodtan mondhatom, hogy őrült hétvége volt a malajziai, méltó befejezése a szezonnak. Nekem sajnos nehezen indultak a szabadedzések, az első futam időmérőjén nem sikerült egy gyors kört se menni, de ez legalább motivált, hogy kijavítsam a hibát a 2. és 3. futam időmérőjére. Sikerült is összekapni magam, ha nem tart fel az egyik versenytársam, meg lehetett volna a Q3. Viszont így is az első futamon 8 helyet javítva a 13. helyen értem célba, annak ellenére, hogy nagyon alulkormányzott volt az autó a slick-esőgumi kombináció miatt, ami nem bizonyult jó választásnak. A második futamon is nagyon jól sikerült a rajt a 12. helyről, már az első kanyarban a 4. helyen voltam, amikor hátulról belém jöttek és az ütközés következtében meghajlott a kerékfelfüggesztés. A csapatnak hála rendbe jött az autó, mire újraindították a futamot a szakadó esőben, de a boxutcából kellett rajtolnom. Így is sikerült feljönni a 16. helyre, amikor az utolsó előtti körben problémám akadt a sebváltóval és nem tudtam tovább menni. A 3. futam előtt már nem sok idő volt a szerelésre, így nem tudtam rajthoz állni. Nagyon csalódott voltam, de sajnos nem tudtam mit tenni. Az engem ért veszteségekért viszont kárpótolt, hogy Michelisz Norbi megnyerte a világbajnoki címet. Nagyon megérdemelte!" - foglalta össze a hétvégét Tassi Attila.

Tassit a szezonzáró hétvége előtt az MNASZ az Év Junior Autóversenyzőjének, az Autósport és Formula Magazin pedig hazánk 4. legjobb autóversenyzőjének választotta meg.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.