OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 28. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. december 16., hétfő 09:45

Az emberek 62%-a az utolsó héten veszi meg a karácsonyi ajándékot. Mit mond a pszichológia tudománya, ők mire figyeljenek vásárlásakor?
    Budapest, 2019. december 16., hétfő (OTS) -

    A halogatás ősi emberi tulajdonság, és ennek következménye alól még a karácsonyi ajándékok sem kivételek. A legújabb kutatások szerint a vásárlók 62%-a ütemezi a karácsony előtti hétre a meglepetések beszerzését és 53% hagyja 2 nappal az ünnepek előttre ezt a feladatot. Mit mond a pszichológia tudománya jó karácsonyi ajándékról és arról, hogy mire érdemes figyelni, ha az utolsó pillanatban vásárol valaki ajándékot…

A teljes összefoglaló kutatás az alábbi linkről letölthető:
https://bit.ly/2EkcbCp

+ 36 30 5653 943
info@webuni.hu
Webuni.hu viselkedés kutatással foglalkozó csapata
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.