OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 10. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 19., kedd 11:38

Piacvezető egészségügyi IT céggel bővült a Hungaropharma csoport
    Budapest, 2019. november 19., kedd (OTS) - Az 1990-ben alapított Infomix Kft. mind az alapellátásban, mind a szakellátásban dolgozó orvosok részére biztosít saját fejlesztésű szoftvereket. Kiemelkedő, közel 50%-os piaci részesedéssel bír a háziorvosi programok piacán. (Az orvosi alkalmazásai testre szabható, minősített vényíró modullal rendelkező, EESZT kompatibilis, modulárisan bővíthető, szakmai protokollra épülő betegdokumentációs applikációk).

    Az országos lefedettséget biztosító Infomix célja felhasználói orvos-szakmai döntéseinek támogatása, adminisztratív terheinek minimálisra csökkentése a betegek magas szintű ellátása érdekében.

2019. november 8-án az Alapítók adásvételi szerződést írtak alá Magyarország piacvezető gyógyszer-nagykereskedőjével a Hungaropharma Zrt.-vel az Infomix Kft. 100%-os üzletrészéről. A szerződés értelmében - az üzletmenet folytonosságának biztosítása érdekében - Géczi Gabriella továbbra is ellátja az Infomix ügyvezetői feladatát, 2019. novemberétől immáron a Hungaropharma Vállalatcsoporton belül.

Sz. Kis László a Hungaropharma gazdasági vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy "Izgalommal és erős bizakodással tekintünk a Hungaropharma csoport új tagjának sikeres működése elé. Biztosak vagyunk abban, hogy az Infomix hatékonyan fog hozzájárulni a csoport üzleti sikereihez, és eredményességéhez."

További információ:
HPH Kommunikációs és marketing szakterület
info@hungaropharma.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.