OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 6., szerda 11:43

Egy fiatal gazda projektje
    Létavértes, 2019. november 6., szerda (OTS) - Üdvözlök mindenkit! Silling Imre Gergő vagyok fiatal gazda.

    Már gyerekkorom óta foglalkoznak nagyszüleim és szüleim tormatermesztéssel egészen a mai napig sikeresen. Mivel gyerekkoromban is jártam segíteni a földekre az év közbeni munkálatokra, így elsajátítottam a tormatermesztés minden apró kis részletét. 2017-ben úgy döntöttem belevágok, vállalkozó leszek és én is tormát fogok termelni. Mivel az anyagi helyzetem nem engedte meg azt, hogy belevágjak egy ilyen projektbe, így körülnéztem a pályázatok között. Pont kapóra jött az abban az évben induló fiatal gazdáknak meghirdetett pályázat, ami egy 12 millió forintos vissza nem térítendő pályázat. Mivel a pályázatokhoz nem értek, így a Gordius Solution Trender Kft. segítségét kértem a pályázat beadásával és megírásával kapcsolatban. Hosszas szaladgálások a papírok és szerződések után, amik a pályázat alapfeltételei voltak, 2017 év végén beadtuk a pályázatomat. 2018 tavaszára jött az eredmény, hogy megnyertem a "Fiatal gazda pályázatot". Azóta mezőgazdasági vontatót vásároltam és a torma megműveléséhez minden eszközt beszereztem, tehát korszerűsítettem a saját és a családi "vállalkozást". Vállalkozásomat a tormatermesztésen kívül ki szeretném terjeszteni csiperke gomba termesztésre is, amit előre láthatóan 2020 év közepétől fogok elkezdeni. Ezzel szeretném a vállalkozásomat bővíteni.

További információ a gergogazda93@gmail.com email címen, vagy a www.gergogazda.hu oldalon.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.