OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. október 28., hétfő 10:27

A WarnerMedia 100%-os tulajdonosa lesz az HBO márkájú szolgáltatásoknak Latin-Amerika és a Karib-térség spanyol nyelvű területein, ideértve minden HBO, MAX, Cinemax és HBO Go szolgáltatást (1. rész)
    New York, 2019. október 28., hétfő (Business Wire/OTS) - Brazíliára egyelőre nem terjed ki az ügylet hatálya, illetve a hamarosan rendelkezésre álló streaming szolgáltatás - A WarnerMedia megállapodást kötött a WarnerMedia és az Ole Communications vegyes vállalata, az Ole Communications HBO Ole Partners-ben birtokolt kisebbségi tulajdonrészének megvásárlásáról. Az ügylet zárásakor a WarnerMedia 100%-os tulajdonosa lesz minden HBO, MAX, Cinemax és HBO Go szolgáltatásnak Latin-Amerika és a Karib-térség spanyol nyelvű területein. A cégek egy másik vegyes vállalatának, az HBO-t Brazíliában működtető HBO Brasil Partners-nek a tulajdonosi szerkezetét az ügylet egyelőre nem érinti. A WarnerMedia és az Ole Communications továbbra is folytatja alapvető csatornaüzemeltetési üzleti tevékenységét Latin-Amerikában.

    A tranzakció zárására a vonatkozó hatósági jóváhagyások megkapásának függvényében kerül sor. Az ügylet zárásakor az HBO Ole Partners Gerhard Zeiler, a WarnerMedia bevételekért felelős vezető tisztviselője és a WarnerMedia International Networks elnöke irányítása alá kerül.

"Nagy izgalommal várjuk, hogy 100%-os tulajdonosává váljunk a régió egyik vezető, prémiumkategóriás előfizetéses televíziós hálózatát működtető HBO Ole Partners-nek. A felvásárlás lehetővé teszi számunkra, hogy a hamarosan bevezetésre kerülő amerikai egyesült államokbeli streaming szolgáltatásunk, az HBO Max helyi viszonyokra adaptált változatait elérhetővé tegyük Latin-Amerika és a Karib-térség spanyol ajkú nézői számára" - monda Zeiler. "Biztosított számunkra az opció, hogy felvásároljuk a brazíliai vállalkozást is, de egyelőre nem tesszük. Ahogy már korábban is kijelentettük, a közvetlen befektetés Brazíliában jelenleg nem vonzó megoldás számunkra, mivel az országban érvényesülő szabályzási környezet meglehetősen bizonytalan. Támogatjuk a SeAc törvény módosítását célzó folyamatos erőfeszítéseket, és bízunk abban, hogy az erőfeszítések nyomán biztosítható lesz a média ágazat számára egy olyan világos és megjósolható szabályzási környezet, amely elősegíti a beruházásokat és az innovációt."

"A WarnerMedia remek partnerünk Latin-Amerikában, és büszkék vagyunk arra, hogy együtt építettük ki a régióban az HBO márkájú hálózatokat" - nyilatkozta Enrique Cusco, az Ole Communications elnök-vezérigazgatója. "Örülünk, hogy továbbra is tevékenységeink közé tartozik a portfóliónk részét képező nagyszerű alapcsatornák üzemeltetése a piacon, ideértve a Warner és az A+E Networks Latin America, NBCUniversal International Networks Spanish Latin America és a Sony Pictures Entertainment csatornát."

A WarnerMedia és az Ole Communications az HBO szolgáltatásokat akkor tették elérhetővé a régióban, amikor HBO Ole Partners néven megalapították vegyes vállalatukat 1991-ben. Ugyanebben az évben elindítottak egy spanyol nyelvű, HBO márkájú prémiumkategóriás csatornát, 1994-ben pedig egy portugál nyelvű szolgáltatást Brazíliában.

Amit az HBO Maxról tudni kell…

Az HBO Max egy új streaming szolgáltatás, amely lenyűgöző közvetlen fogyasztói élményt biztosít mindenki számára a kisgyermekes családoktól kezdve a tinédzsereken át a felnőttek minden korosztályáig. Az HBO kiválóság és díjnyertes alkotások biztosítása terén ápolt hagyományait folytatva az új szolgáltatás egy sor exkluzív eredeti programot (Max Originals) és a WarnerMedia közkedvelt márkákat és tartalmakat magába foglaló hatalmas portfóliójában a legjobbnak számító programok legjobbjait kínálja.

Amit a WarnerMedia-ról tudni kell…

A WarnerMedia vezető média- és szórakoztatóipari vállalat, amely tehetséges alkotóművészek és újságírók által készített prémiumkategóriás és populáris tartalmakat állít elő és forgalmaz a nézőközönség számára szerte a világon, és olyan márkák vannak birtokában, mint az HBO, az HBO Now, az HBO Max, a Warner Bros., a TNT, a TBS, a truTV, a CNN, a DC Entertainment, a New Line, a Cartoon Network, az Adult Swim, a Turner Classic Movies és számos további neves márka. A WarnerMedia az AT&T Inc. (NYSE:T) részét képezi.(folyt.)



2019. október 28., hétfő 10:28

A WarnerMedia 100%-os tulajdonosa lesz az HBO márkájú szolgáltatásoknak Latin-Amerika és a Karib-térség spanyol nyelvű területein, ideértve minden HBO, MAX, Cinemax és HBO Go szolgáltatást (2. rész)
    New York, 2019. október 28., hétfő (Business Wire/OTS) -

    Amit az Ole Communications-ről tudni kell…

Az Ole Communications multimédiás szolgáltatásokat biztosító nemzetközi vállalat, amely úttörő szerepet játszik a latin-amerikai fizetős televíziós ágazatban. A Vállalat különféle vegyes vállalatai közé tartozik az A+E Networks Latin America, az NBCUniversal International Networks Spanish Latin America, az HBO Brasil Partners, az IVC Networks és a PlayGround Americas. Leányvállalatain keresztül a Vállalat számos vezető fizető televíziós csatornát működtet Latin-Amerikában, ideértve többek közt az A&E-t, az AXN-t, a History-t, a H2-t, az IVC-t, a Lifetime-ot, az E! Entertainmentet, a Studio Universalt, a Sony Channelt, a SyFy-t, a Telemundo Internacionalt, a Universal TV-t és a Warner Channelt. Latin-amerikai vegyes vállalatai és stratégiai partnerei támogatása céljából az Ole Communications VC Medios leányvállalat révén hirdetésértékesítési szolgáltatásokat, valamint műsorszórási, nyelvi szinkron- és produkciós szolgáltatásokat is nyújt.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő interntes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191025005467/en/

Kapcsolat:
Oliver Herrgesell, EVP Communications, WarnerMedia Sales & International
oliver.herrgesell@turner.com +1 212 275 6794

Forrás: WarnerMedia

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.