OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. október 25., péntek 15:11

Az OKR megoldások terén vezetőnek számító Ally második körös, a Tiger Global Management vezetésével lefolytatott tőkebevonása során a cég 15 millió USA dollárnyi tőkét gyűjtött (1. rész)
    Seattle, 2019. október 25., péntek (Business Wire/OTS) - A tőkeinjekciónak köszönhetően tovább gyorsul az Ally által a cég globális értékesítési és marketing tevékenységeinek, termékkínálatának és szakmai szolgáltatási portfóliójának bővítése érdekében végzett befektetések megvalósítása - Az üzleticél-meghatározási és teljesítményértékelési szoftvereket kínáló egyik piacvezető vállalat, az Ally ma bejelentette, hogy a vállalat második körös (ún. "Series B") tőkebevonási projektje 15 millió USA dollár összegű tőkebefektetést eredményezett. A tőkebevonást a New York-i székhelyű befektetési cég, a Tiger Global Management, LLC vezette, amely az olyan innovatív stratégiákkal rendelkező cégekben eszközölt befektetéseiről ismert, mint például a Facebook, a Flipkart, a Slack és a Stripe. Az Ally korábbi befektetői, az Accel, a Vulcan Capital és a Founders Co-op a második körös tőkebevonás keretében ismét jelentős összegeket fektettek be a vállalatba.

    Az Ally egyaránt segíti az induló vállalkozásokat és a nagyvállalatokat az üzleti teljesítmény összehangolás, agilitás és transzparencia biztosításával való javításában, melynek eredményeként partnereik képessé válnak a gyorsan fejlődő és változó piaci igények kielégítését célzó változások bevezetésére. Az Ally termékei az Objectives and Key Results (Célkitűzések és Kulcsfontosságú Eredmények [OKR]) néven ismert keretrendszeren alapulnak, melyet olyan agilis üzleti vállalkozások választottak és alkalmaznak sikeres működési modelljükként, mint a Google és egyéb ágazatvezető cégek.

A cég 2018. évi indulása óta az Ally megoldásait több száz piacvezető szervezet vezette be több mint 70 országban. Az Ally ügyfélkörében megtalálhatók gyorsan növekvő startupok csakúgy, mint nagyvállalatok, ideértve a Slacket, a Remitly-t, a DoorDash-t, az UrbanClapet, a Nike-t és az InVisiont.

A második körös ("Series B") és az idén júliusban lezárt, 8 millió USA dollárt hozó első körös ("Series A") tőkebevonás eredményeként a vállalat összesen mintegy 26 millió USA dollárnyi tőkét gyűjtött. Az utóbbi három hónapban az Ally több mint 100 új ügyfelet szerzett és megduplázta alkalmazottainak számát.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy olyan partnerrel dolgozhatunk együtt, mint a Tiger Global, és hálásak vagyunk a meglévő befektetőink, az Accel, a Vulcan Capital, a Founders Co-op és a Lee Fixel által nyújtott elkötelezett támogatásért. A Tiger Global befektetése cégünkbe igazolása számunkra annak, hogy az Ally megalapozott növekedést eredményező stratégiával és megfelelő elképzelésekkel rendelkezik egy olyan új üzleti működési modell megalkotásához, amely kivételes eredmények elérését teszi lehetővé a modern vállalkozások számára az üzleti tevékenységek összehangolása, az agilis és transzparens működés és adatvezérelt módszerek alkalmazása révén" - fejtette ki Vetri Vellore, az Ally alapítója és vezérigazgatója.

Az Ally folytatni fogja globális értékesítési és marketing tevékenységének és szolgáltatási portfóliójának kiterjesztését, és ugyanakkor jelentős beruházások révén bővíti termékkínálatát, melynek eredményeként minden bizonnyal még inkább megszilárdul a vállalat vezető pozíciója az üzletiteljesítmény-kezelő szoftverek feltörekvő piacán.

"Manapság az üzleti eredmények javítása érdekében a vállalkozások, mérettől függetlenül, egyre nagyobb számban vezetnek be olyan működési modelleket, amelyek összehangolt, agilis, adatvezérelt üzleti folyamatokon alapulnak. Az Ally OKR-alapú megoldása hatékonyan fokozza a termelékenységet, és cégünk büszke arra, hogy együttműködhetünk a Vetrivel és az Ally csapatával" - nyilatkozta Scott Shleifer, a Tiger Global társtulajdonosa.

Amit az Ally-ról tudni kell…

Az Ally egy stratégiai célok kitűzését és az üzleti teljesítmény kezelését biztosító megoldás, amely lehetővé teszi az üzleti vállalkozások számára hogy a hagyományos, elkülönülő tervezési és megvalósítási folyamatok helyett egy modern, OKR-alapú keretrendszert vezessenek be, amely biztosítja a szervezet agilitását, átláthatóságát és üzleti tevékenységeinek hatékony összehangolását, és ugyanakkor segíti egy olyan munkavégzési környezetet kialakítását, melyben az alkalmazottak kibontakoztathatják képességeiket. Az Ally megoldásának köszönhetően a vállalkozások hihetetlenül könnyen a felhasználók napi munkafolyamatainak részévé tehetik az OKR-eket. A platform beépített legjobb OKR gyakorlatokkal rendelkezik, és lehetővé teszi számos különféle vállalkozáskezelő rendszer, mint például a Slack, a Salesforce, a Jira, a Smartsheet, az Asana és a ZenDesk zökkenőmentes integrálását. Az Ally átfogó szakmai szolgáltatásaival folyamatos támogatást, az ügyfelek igényei szerint kialakított képzést és szakmai tehetségfejlesztést nyújt a termékek hatékony bevezetését és a változások sikeres kezelését biztosító legjobb gyakorlatok alkalmazása érdekében. A cég 2018. évi indulása óta az Ally több száz piacvezető szervezetet nyert meg ügyfeleként több mint 70 országban.

További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: ally.io.

Ha izgalmas, új munkalehetőségek iránt érdeklődik, feltétlenül látogassa meg honlapunk következő aloldalát: careers page! (folyt.)



2019. október 25., péntek 15:12

Az OKR megoldások terén vezetőnek számító Ally második körös, a Tiger Global Management vezetésével lefolytatott tőkebevonása során a cég 15 millió USA dollárnyi tőkét gyűjtött (2. rész)
    Seattle, 2019. október 25., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit a Tiger Global Managementről tudni kell…

A Tiger Global Management, LLC globális tőkekihelyezési tevékenységet végző befektető szervezet. A cég elsősorban az Internettel, szoftverekkel, pénzügyi technológiával, fogyasztói és ipari szektorokkal kapcsolatos befektetéseket eszközöl. Magántőke-befektetési stratégiájában 10 éves időtartamú befektetések szerepelnek, és célja, hogy főként növekedésorientált, magánkézben lévő vállalatokat támogasson. Az e stratégia alapján megvalósított befektetései közé tartoznak a következők: Spotify, Harry's, Warby Parker, Peloton, JD.com, Facebook, LinkedIn, Yandex, Mail.ru Group, Despegar, Ola és Flipkart. Tőzsdei tőkebevonási projektjei során mélyreható átvilágítás alapján választja ki befektetési céljait, és előnyben részesíti a hosszú távon is növekedést biztosító, a szezonális változások által nem érintett részvényeket. A 2001-ben alapított Tiger Global Management, LLC székhelye New Yorkban található, és irodákat működtet Hongkongban, Szingapúrban, Bangaloréban és Melbourne-ben.

Amit az Accelről tudni kell…

Az Accel vezető kockázatitőke-befektető cég, amely befektetéseivel végigkíséri a magánvállalkozókat és magánvállalkozásokat az indulástól kezdve növekedésük teljes folyamatán. A cég az elmúlt 30 év során többek közt olyan vállalatokat támogatott, mint az Acko, az Atlassian, a BlackBuck, a BlueStone, a BookMyShow, a Braintree, a BrowserStack, a Cloudera, a Collectabillia, a CureFit, a DJI, a Dropbox, az Etsy, a Facebook, a Flipkart, a Freshworks, a Housing-PropTiger, a Lookout Security, a Mitra Biotech, a MuSigma, a Myntra, az Ola, a Paxata, a Portea, a Qualtrics, a Samunnati, a Slack, a Spotify, a Supercell, a Swiggy, az UrbanClap és a Vox Media. Az Accel igyekszik átlátni a vállalkozók egyéni elképzeléseit, nagyra becsüli az eredeti ötleteket és segíti az ígéretes tehetségek fejlődését, mivel úgy hiszi, az üzleti érzék és kiválóság terén nem léteznek sztereotípiák. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra az accel.com internetes címen, vagy kövessen minket a Twitteren: www.twitter.com/accel_india.

Amit a Vulcan Capitalről tudni kell…

A Vulcan Capital a Microsoft társalapítója, a jótékonyságáról ismert Paul G. Allen által társalapítóként létrehozott Vulcan Inc. több milliárd USA dollárnyi befektetési tőkével rendelkező befektetési leányvállalata. A Vulcan Capital hosszú távú értéknövekedés elérését biztosító befektetésekre összpontosítja erőfeszítéseit, és befektetési céljai közt számos különféle iparág és befektetési eszközosztály megtalálható, kezdve a korai fázisú kockázatitőke-befektetésektől és tőzsdei részvényektől a hitelből történő vállalatkivásárlásokon és hagyományos vállalatfelvásárlásokon át a fokozott kockázatot képviselő, kényszerhelyzetben lévő vállalkozások felvásárlásáig. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra a capital.vulcan.com internetes címen, vagy kövessen minket a Twitteren: www.twitter.com/VulcanInc.

Amit a Founders Co-opról tudni kell…

A Founders' Co-op az ún. magvető tőkebefektetésekre specializálódott kockázatitőke-alap, amelyet a vállalatok létesítésével foglalkozó cégek a vállalatalapítások támogatására hoztak létre. Székhelye Seattle-ben található, és az észak-nyugati csendes-óceáni térség legerősebb vállalkozóit támogatja olyan vállalatok kiépítésében, amelyek azután többnyire elnyerik a világ legjobb, a növekedési szakaszban lévő vállalatokba befektető szervezeteinek támogatását. A régió legnagyobb és legrégebbi, magvető-tőkét biztosító speciális befektetési alapjaként a Founders' Co-op az induló vállalkozásokat támogatja a vállalkozás legkorábbi életszakaszában, és megbízható belépési pontként ismert az észak-nyugati csendes-óceáni térségben megvalósítandó ügyletek tekintetében a magvető-tőkebefektetések és egyéb tranzakciók iránt érdeklődő, régión kívül befektetők körében. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra a founderscoop.com internetes címen, vagy kövessen minket a Twitteren: www.twitter.com/founderscoop.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetse címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191024005156/en/

Kapcsolat:
Jessica Baum
press@gotoally.com

Forrás: Ally

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.