OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. október 25., péntek 11:50

A P&G 100%-ban megújuló forrásokból származó energiát vásárol az USA-ban, Kanadában és Nyugat-Európában (1. rész)
    Cincinnati, 2019. október 25., péntek (Business Wire/OTS) - A Procter & Gamble Company (NYSE:P&G) ma bejelentette, hogy a vállalat már most elérte egyik 2020-ra kitűzött fontos célját: az USA-ban és Kanadában 100%-ban megújuló forrásokból származó elektromos energiát vásárol. Mi több, a Vállalat túl is szárnyalta eredeti célkitűzését, és a 100%-ban megújuló forrásokból származó elektromosenergia-beszerzést Nyugat-Európában is megvalósította. Ez a három piac a cég legnagyobb piacai között van, amelyeken a P&G által vásárolt elektromos energia több mint 70%-a kerül felhasználásra. A vállalás határidő előtti teljesítése nagy lépés azon az úton, amely a P&G-nek ahhoz a 2030-ra kitűzött céljának az eléréséhez vezet, miszerint világszerte kizárólag megújuló forrásokból származó elektromos energiát vásárol.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20191024005503/en/

A P&G megújuló forrásokból származó energiatermelési tevékenységéhez a cég egyik legnagyobb mértékben hozzájáruló létesítménye a Texas államban, Tyler Bluffban működő szélfarm, amely 100%-át biztosítja a vállalat Tide, Downy, Cascade és Mr. Clean márkáit előállító, amerikai egyesült államokbeli és kanadai Fabric and Home Care egységei által felhasznált villamos áramnak. A P&G másik legjelentősebb, megújuló forrásokat hasznosító létesítménye a Georgia államban, Albany városában lévő P&G telephelyen működő kombinált hő- és biomassza erőmű, amely a cég Albany-ban működő egységei számára a Bounty és a Charmin termékek előállításához szükséges gőz 100%-át biztosítja. Ezeken a széles körű projekteken felül a Vállalat folyamatosan csökkenti létesítményei károsanyag-kibocsátást olyan különféle megújuló energiaforrások hasznosítása révén, mint a szélenergia, a napenergia, a geotermikus energia és a vízenergia, illetve egyre több létesítménye vásárol ún. megújulóenergia-tanúsítványokat (Renewable Energy Certificates).

"Büszkék vagyunk a vállalat ökológiai lábnyomának csökkentésére és a világ következő generációk számára való élhetőbb hellyé tételére irányuló erőfeszítéseinkre" - nyilatkozta Virginie Helias, a P&G fenntarthatóságért felelős vezető tisztviselője. "Elsődleges célkitűzésünk, amelyet hosszú távú célunknak is tekintünk, az, hogy kiemelkedő minőségű és megbízható termékekkel lássuk el a fogyasztókat, és vevőinket biztosíthassuk arról, hogy a P&G minden egyes terméke hátterében egy, a környezet védelme iránt elkötelezett ellátási lánc működik."

A környezetvédelem terén játszott hagyományos vezető szerepére építve a P&G már jó néhányat teljesített 2020-ra kitűzött fenntarthatósági céljai közül az energia és vízfelhasználás, illetve a hulladékkibocsátás és -kezelés tekintetében, és igen sok márkája a világ számos országában mérhető haladást ért el ezeken a területeken. Annak köszönhetően, hogy 100%-ban megújuló energiaforrásokból származó elektromos energiát vásárol az USA-ban, Kanadában és Nyugat-Európában, a P&G nagy valószínűséggel túl fogja szárnyalni a 2020-ra kitűzött, a megújuló energiaforrások felhasználása és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentését szolgáló, tudományos alapokon kidolgozott módszerek bevezetése és alkalmazása tekintetében meghatározott a céljait is.

A P&G várakozásai szerint számos új projekt elindításával és a megújuló forrásokból származó elektromos energia beszerzésére irányuló erőfeszítéseinek fenntartásával a vállalat további innovációra és beruházásokra, valamint a megújuló energiaforrások felhasználására való átállásra ösztönözheti azokat a regionális energiaszolgáltatókat, amelyek a vállalat szerte a világon működő, mintegy 150 létesítményét látják el elektromos energiával.

A P&G bejelentésével kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://us.pg.com/blogs/pg-purchases-renewable-electricity. (folyt.)



2019. október 25., péntek 11:50

A P&G 100%-ban megújuló forrásokból származó energiát vásárol az USA-ban, Kanadában és Nyugat-Európában (2. rész)
    Cincinnati, 2019. október 25., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit a Procter & Gamble-ről tudni kell…

A P&G világszerte megbízható és magas minőségű termékekkel áll a fogyasztók rendelkezésére. A vállalat vezető márkái közt szerepel többek közt az Always®, az Ambi Pur®, az Ariel®, a Bounty®, a Charmin®, a Crest®, a Dawn®, a Downy®, a Fairy®, a Febreze®, a Gain®, a Gillette®, a Head & Shoulders®, a Lenor®, az Olay®, az Oral-B®, a Pampers®, a Pantene®, az SK-II®, a Tide®, a Vicks® és a Whisper®. A P&G vállalatcsalád tagjai mintegy 70 országban működnek szerte a világon. A vállalatra és márkás termékeire vonatkozó legfrissebb információkért kérjük, keresse fel honlapunkat a következő internetes címen: http://www.pg.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191024005503/en/

Forrás:
P&G Media Contact
Robyn Schroeder
P&G, Global Communications
Schroeder.rm@pg.com

Forrás: Procter & Gamble

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.