OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 1. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. október 7., hétfő 11:15

A Project Management Institute közzétette az Intézetet 2020-tól irányító igazgatótanács tajainak névsorát
    Philadelphia, 2019. október 7., hétfő (Business Wire/OTS) - A projekt-, program- és portfóliómenedzsment terén tevékenykedő szakmai szervezeteket tömörítő, vezető, nemzetközi szövetség, a Project Management Institute (a továbbiakban "PMI") ma közzétette az Intézetet 2020-tól irányító igazgatótanács tagjainak névsorát. A PMI-t irányító testület tagjait a szövetség tagszervezetei választják meg, és megbízatásuk három évre szól. A testület tagjai által a tagok közül megválasztott négy igazgató tölti be a PMI vezető tisztviselőinek és bizottságai elnökének szerepét:

    Az Irányító Bizottság tagjai 2020-ban a következők lesznek:
     - A PMI igazgatóságának elnöke: Anthony (Tony) Appleby, MBA, PMP*
     - A Stratégiai Felügyelő Bizottság (Strategy Oversight Committee) elnöke: Tejas Sura, MS, MBA, PMP, PfMP**
     - A Felügyelő Bizottság (Audit Committee) elnöke: Galen Townson, PMP
     - A Javadalmazási Bizottság (Compensation Committee) elnöke: Caterina (Cathy) La Tona, BCS, PMP, PfMP

A 2020 - 2022-es időszakra az igazgatóság tagjaként megválasztott új igazgató:
     - Anca Slu?anschi, MSc, PMP, ICP-APM***

A 2020 - 2022-es időszakban továbbra is az igazgatótanács tagjaiként tevékenykedő igazgatók a következők:
     - Anthony (Tony) Appleby, MBA, PMP
     - Randall T. (Randy) Black, P.Eng., PMP
     - J. Davidson Frame, PhD, PMP, PMI Fellow
     - Teresa A. (Terri) Knudson, MBA, PMP, PgMP****, PfMP
     - Caterina (Cathy) La Tona, BCS, PMP, PfMP
     - Beth Partleton, PMP, PMI Fellow
     - LuAnn Piccard, PMP
     - Jennifer Tharp, PMP
     - Roberto Toledo, MBA, PMP
     - Galen Townson, PMP
     - Tejas Sura, MS, MBA, PMP, PfMP

Amit a Project Management Institute-ról (PMI) tudni kell…

A Project Management Institute (Projektmenedzsment Intézet [PMI]) a projekt-, program- és portfóliómenedzsmentet hivatásuknak tekintő szakemberek vezető nemzetközi szakmai szövetsége. Az 1969-ben alapított PMI a szakma több mint hárommillió képviselőjét támogatja világszerte értékes, globális érdekképviseleti szolgáltatások nyújtása, együttműködési projektek szervezése, szakmai képzés biztosítása és kutatások végzése révén, hogy felvértezze őket azokkal a képességekkel és tudással, amelyre szükségük lesz a jövő gazdaságában, az ún. "projektgazdaságban", amelyben a munka és az egyének egyaránt projektek köré fognak szerveződni. A 2019-ben fennállásának 50. évfordulóját ünneplő szervezetünk szinte a világ minden országában segíti a projekt-, program- és portfóliómenedzserek szakmai előmenetelét, támogatja a szervezetek sikeres fejlesztését és világszerte elismert szabványok, tanúsítványok kiadásával, szakmai erőforrások és eszközök rendelkezésre bocsátásával, tudományos kutatások végzésével, publikációk megjelentetésével, szakmai továbbképzési tanfolyamok szervezésével és hálózatépítési lehetőségek biztosításával igyekszik hozzájárulni a szakma fejlődéséhez. A PMI család tagja, a ProjectManagement.com olyan globális online közösségeket hoz létre, amelyek révén még több erőforrás, még jobb eszközök, még nagyobb hálózatok és bővebb lehetőségek állnak rendelkezésre a szakma képviselői számára. Látogasson el hozzánk a www.PMI.org vagy a www.projectmanagement.com internetes címen, és kövessen minket a Facebookon (www.facebook.com/PMInstitute) vagy a Twitteren: @PMInstitute..

* PMP = Project Management Professional
** PfMP = Portfolio Management Professional
*** ICP-APM = ICAgile Certified Professional in Agile Project Management
**** PgMP = Program Management Professional

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191006005027/en/

Kapcsolat:
Mary Ortega
mary.ortega@pmi.org

Forrás: Project Management Institute

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.