OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 1. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. október 1., kedd 09:08

A WeWork visszavonja az S-1 formanyomtatványon benyújtott bejegyzési kérelmét
    New York, 2019. október 1., kedd (Business Wire/OTS) - A WeWork az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [SEC]) az augusztus 14-én az S-1 formanyomtatványon benyújtott bejegyzési kérelem visszavonására vonatkozó kérelmet nyújt be a SEC-hez.

    Artie Minson és Sebastian Gunningham társ-vezérigazgatók ezzel kapcsolatosan a következőket nyilatkozták: "Úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a vállalat első nyilvános tőzsdei részvénykibocsátását annak érdekében, hogy erőfeszítéseinket fő üzleti tevékenységünkre összpontosítsuk, amely továbbra is biztos alapokon áll. Az eddigiekhez hasonlóan elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy szolgálatára álljunk tagjainknak, vállalati ügyfeleinknek, bérbeadó partnereinknek, alkalmazottainknak és részvényeseinknek. Szándékunkban áll a WeWork-öt tőzsdén jegyzett részvénytársaságként működtetni a jövőben, és nagy várakozással tekintünk a nyilvános részvénypiacra való jövőbeli ismételt belépés elé."

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190930005559/en/

Kapcsolat:
Jimmy Asci / Gwen Rocco
press@wework.com

Forrás: WeWork

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.