OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. szeptember 26., csütörtök 12:45

30,47 MILLIÓ FORINTOT MEGHALADÓ TÁMOGATÁST NYERT AZ E-GÉPTÁR KFT. A PEST MEGYE TERÜLETFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓJA 2014-2030 ÉS PEST MEGYE TERÜLETFEJLESZTÉSI PROGRAMJA 2014-2020 MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ NYÚJTANDÓ CÉLZOTT PÉNZÜGYI TÁMOGATÁSI KERETBŐL.
    Sződ, 2019. szeptember 26., csütörtök (OTS) - A Pénzügyminisztérium által biztosított 30,47 millió forint összegű támogatás segítségével egy új korszerű telephely építésére irányuló beruházás valósul meg az E-GÉPTÁR KFT. Sződön található telephelyén.

    A beruházás során megvalósuló telephelyfejlesztés eredményeként jelentős kapacitásbővülés valósul meg. A Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatási program keretében, Mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén c. felhívására benyújtott, PM_KKVTELEP_2018/74 azonosítószámú projekt megvalósításához, a Pénzügyminisztérium által nyújtott pénzügyi támogatás eredményeként, az e-GépTár Kft. új telephelyet épít a Sződ, Szent István utcában található saját tulajdonú ipari területen. A fejlesztést erősíti a vállalat jelenlegi tevékenységi körét, azzal, hogy a termelési kapacitás 10%-t meghaladó mértékben nő.
A projekt kezdő időpontja:     2019. június 01.
A projekt várható befejezése:     2021. május 31.
A megvalósítás helyszíne: 2134 Sződ, Szent István u. 6.

További információ kérhető: Simon Norbert - ügyvezető
Telefonszám: +36 30 558 7646
email cím: info@egeptar.hu, web: www.egeptar.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.