OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. szeptember 26., csütörtök 10:34

Az Enbi Global, Inc. Christopher Millert nevezte ki vezérigazgatóvá (1. rész)
    Shelbyville, Indiana állam és Lexington, Massachusetts állam, USA, 2019. szeptember 26., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az Enbi a kiterjedt globális tapasztalatokkal rendelkező, az operatív irányvonalat következetesen követő Miller irányításával lép a következő növekedési fázisba - A szigetelőanyagok piacán az egyik vezető nemzetközi cégnek számító, nagy teljesítményű precíziós hengereket, szigeteléseket, tömítéseket előállító és zárási, szigetelési technológiákat is kínáló Enbi Global, Inc. ma bejelentette, hogy Christopher Millert nevezete ki a vállalat vezérigazgatójává. Miller globális kereskedelmi tapasztalatokkal, továbbá alapos operatív és műszaki tudással rendelkező vezető, aki korábban a Danaher (NYSE: DHR) leányvállalata, a globális csomagolóipari ágazat egyik vezető cége, a csomagolástechnikai szoftvereket és professzionális technológiai megoldásokat biztosító Esko (Esko-Graphics BVBA) észak-amerikai és APAC (ázsiai-csendes-óceáni) régióért felelős alelnökének tisztét töltötte be.

    "Örömömre szolgál, hogy csatlakozhatom az Enbi kiváló csapatához, és nagy lelkesedéssel várom, hogy hozzájárulhassak azoknak az eredményeknek az eléréséhez, amelyek biztosítják, hogy a vállalat az előtte álló lehetőségek kiaknázása révén a következő fejlődési szakaszba léphessen" - nyilatkozta Miller. "Mindig is nagyra értékeItem az Enbi műszaki kiválóságát és a szerte a világon (az USA-ban, Európában és Ázsiában egyaránt) megtalálható, magas színvonalú gyártólétesítményeit, és alig várom, hogy részt vehessek az Enbi egységeknek a problémák megoldását szolgáló, globális együttműködésében, melynek köszönhetően a cég innovatív, kiemelkedően versenyképes termékeket biztosít ügyfeleinek szerte a világon."

"Chris rendelkezik a kereskedelmi, operatív és vezetői szakértelem számunkra ideális elegyével, melynek alkalmazásával, az Enbi erősségeit kiaknázva sikeresen átvezetheti a vállalatot a növekedés következő szakaszába" - jelentette ki Julia Karol, a Watermill elnöke és operatív vezetője. "Hisszük, hogy a Pierce Industries Enbi általi közelmúltbeli felvásárlása és Chris vezérigazgatóvá való kinevezése hozzájárul a vállalat jövőbeli sikeres növekedéséhez."

Mielőtt csatlakozott az Enbihez, Miller 17 évet töltött az Eskonál, ahol számos különféle, több funkciót betöltő (ún. keresztfunkcionális) területet épített ki és irányított, ideértve az Ügyfélszolgálatot (Customer Service), a beszerzési csatornákat (Channel), az értékesítést (Sales), a telemarketinget (Inside Sales), a márkákat (Brands) és jó néhány egyéb egységet. Miller mélyreható tapasztalatokkal rendelkezik az ún. Danaher Business System (Danaher üzleti rendszer [DBS] - egy, a szervezeten belüli folyamatos fejlesztésre szolgáló folyamatrendszer) alkalmazása terén, és az ESKO-nál töltött évei alatt kidolgozta azt a módszert, amely a DBS rendszer holisztikus, kereskedelmi célú alkalmazására szolgál.

Miller csomagolástechnikai mérnöki alapdiplomáját a Michigani Állami Egyetemen (Michigan State University) szerezte, a Texasi Egyetemen (University of Texas) végzett tanulmányait követően pedig mesterfokozatú nemzetközi menedzsment diplomát kapott. Ezen felül sikeresen elvégezte a Chinese European International Business School több vezetőfejlesztési tanfolyamát is.

Az Enbi vezetését az új vezérigazgató kinevezéséig végző, megbízott vezérigazgató, Tracy Streckenbach továbbra is támogatni fogja a vállalat tevékenységét az Enbi Tanácsadó Bizottságának tagjaként. Streckenbach az Enbit az év első felében felvásárló Watermill Group egyik tulajdonosa.
(folyt.)



2019. szeptember 26., csütörtök 10:34

Az Enbi Global, Inc. Christopher Millert nevezte ki vezérigazgatóvá (2. rész)
    Shelbyville, Indiana állam és Lexington, Massachusetts állam, USA, 2019. szeptember 26., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit az Enbi Global, Inc.-ről tudni kell…

A szigetelőanyagok piacán az egyik vezető nemzetközi cégnek számító, nagy teljesítményű precíziós hengereket, szigeteléseket, tömítéseket előállító és zárási, szigetelési technológiákat is kínáló Enbi termékeit a kategóriájukban a legjobbnak számító, digitális nyomtatók, ATM-ek és készpénzkezelő rendszerek, HVAC (hűtő, szellőztető és légkondicionáló) rendszerek eredeti alkatrészgyártói (ún. OEM-ek) valamint egyéb olyan iparágak szereplői számára kínálja, amelyekben a nagy pontosság és a magas minőség kulcsfontosságú szerepet játszik a végtermék megfelelő teljesítményének biztosítása terén. A vállalat, amelynek székhelye az USA-ban, Indiana államban, Shelbyville városában található, globális ügyfélkörét az Amerikai Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában működő gyártó létesítményeiben előállított termékekkel látja el. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: enbigroup.com.

Amit a Watermill Csoportról tudni kell…

A Watermill Group stratégiai magánbefektető cég, amely segítséget nyújt a vállalatok számára ahhoz, hogy stratégiai átalakítás révén teljes mértékben kiaknázhassák a bennük rejlő lehetőségeket. A Watermill már több mint négy évtizede foglalkozik vállalatfelvásárlással, -működtetéssel és -fejlesztéssel. A Watermill célvállalatait olyan vállalkozások képezik, amelyek számára a birtokában lévő stratégiai meglátások és vezetési szakértelem egyedi elegye révén új jövőképet dolgozhat ki, és ezáltal biztosíthatja és elősegítheti növekedésüket.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190924005259/en/

Kapcsolat:
Enbi - sajtókapcsolatok:
Marjo Goffin
Finance & Executive Secretary, Enbi
+31 646 255 797
m.goffin@enbigroup.com

Watermill Group - sajtókapcsolatok:
Joanna Clark
CXO Communication for Watermill
+1 207-712-1404
joanna@cxocommunication.com

Forrás: Watermill Group

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.