OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. szeptember 26., csütörtök 09:41

Varga Izabella - a Barátok közt sikeres ügyvédnője - kvízműsort vezet!
    Budapest, 2019. szeptember 26., csütörtök (OTS) - Gundel Takács Gábor és Kovács Áron után ezúttal Varga Izabella vezeti a Honfoglaló Szövetség c. vetélkedőt a videómegosztó portálon.

    A kifejezetten Youtube-ra készített kvízműsor a klasszikus Honfoglaló játékhoz hasonlóan területfoglalós stratégiai kvízjáték, de a szabályok teljesen eltérnek. A műsorvezetés nem áll távol Izától, hiszen tíz és tizennyolc éves kora között az újvidéki televízióban már dolgozott ezen a vonalon.

További információ: http://www.thx4games.com/?p=1885
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.