OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. szeptember 19., csütörtök 11:41

A Mary Kay a European Society for Dermatological Research 49. éves ülésén a gravitáció hatásait mérséklő, áttörést képviselő kutatási eredményekről számol be (1. rész)
    Dallas, 2019. szeptember 19., csütörtök (Business Wire/OTS) - A bőrápolási innovációk terén vezetőnek számító Mary Kay Inc., a tudományos kutatásokon alapuló bőrápolás iránti, évtizedekre visszanyúló elkötelezettsége jegyében közzéteszi a bőr megereszkedése okainak és alapvető mechanizmusának feltárását célzó legújabb kutatási eredményeit a European Society for Dermatological Research (Európai Dermatológiai Kutató Társaság [ESDR]) Franciaországban, Bordeaux-ban szeptember 18-a és 21-e közt megrendezésre kerülő 49. éves ülésén.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190917006232/en/

Az idén "A dermatológia és az egészség összekapcsolása" (Connecting Skin Skin Science and Health) mottóval megrendezésre kerülő 49. ESDR konferencia, amelyen minden évben részt vesznek a legjobb európai bőrgyógyászok, kiváló lehetőséget kínál a Mary Kay számára arra, hogy megossza legújabb technológiai fejlesztéseit és áttörést jelentő kutatási eredményeit a bőrgyógyászok közösségével.

A negyvenedik vagy ötvenedik életév táján megkezdődik a bőr megereszkedése, petyhüdtebbé válása, függetlenül attól, hogy az adott egyén milyen életvitelt folytat és milyen környezeti hatásoknak van kitéve. A gravitáció hatására idővel mindenkinél megjelennek a nazolabiális redők és megereszkedik az áll és a nyak bőre.

"Mivel számos fogyasztó számára jelent problémát a bőr petyhüdtté válása, kifejlesztettünk egy olyan terméket, amely kifejezetten a megereszkedett bőr megemelésére szolgál" - magyarázta Dr. Lucy Gildea, a Mary Kay Inc. tudományos vezetője. "Tudósaink sok száz anyagot teszteltek emberi bőrön annak érdekében, hogy azonosítsák az összetevőknek azt a leghatékonyabb kombinációját, amely elősegíti a bőr feszességéért elsősorban felelős két anyag, az idősebb korban a bőrben már csak csökkent mennyiségben jelen lévő természetes hialuronsav és kollagén termelődését. Kutatásaink során a leghatásosabbnak egy egyedi peptid és a Centella asiatica nevű növényből származó merisztéma sejtek bizonyultak, ezért ezeket választottuk új kozmetikai szérumkészítményünk alapanyagaiként. A szérum hatásosságát laboratóriumi elemzéssel és a készítmény klinikai vizsgálatai során az azt használó nők vizsgálatával igazoltuk.* Röviden összefoglalva ez a tudományos alapja TimeWise Repair® Volu-Firm® Lifting Serum termékünknek" - magyarázta Dr. Gildea.

A Mary Kay Dr. Gildea által vezetett kutató és fejlesztő csapatát különféle tudományágakban (bőrélettan, sejtbiológia, kémia, biokémia, stb.) doktori címmel vagy egyéb magas tudományos fokozatú diplomával rendelkező neves tudósok alkotják. Ez a tudósokból álló csapat elkötelezett az olyan trendek és technológiák felfedezése iránt, amelyek lehetővé teszik, hogy a vállalat a fogyasztók számára egyedülálló előnyöket biztosító, ellenállhatatlan termékeket hozzon létre.

A Mary Kay minden évben több százezer tudományos vizsgálat keretében teszteli termékeit és termékösszetevőit annak biztosítása érdekében, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb biztonsági, minőségi és teljesítményre vonatkozó követelményeknek. A Mary Kay globális portfóliójában több mint 1500 termék-, technológiai és csomagolási szabadalom szerepel. Tavaly a vállalat megnyitott egy körülbelül 100 millió USA dolláros beruházással létrehozott új, csúcstechnológiákat alkalmazó gyártó és kutató/fejlesztő létesítményt a Texas állambeli Lewisville városában. (folyt.)



2019. szeptember 19., csütörtök 11:41

A Mary Kay a European Society for Dermatological Research 49. éves ülésén a gravitáció hatásait mérséklő, áttörést képviselő kutatási eredményekről számol be (2. rész)
    Dallas, 2019. szeptember 19., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatási, valamint a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További információkért látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: MaryKay.com!

*Egy klinikai vizsgálat során 45 nő vitte fel a kozmetikai szérumkészítményt az arcára naponta kétszer, 12 héten át A bőr feszessége és a bőr megereszkedésének mérséklése terén a termék használatának 4., 8. és 12. hetét követően jelentős javulás volt tapasztalható a kiindulási állapothoz képest. A termék bőrfeszesítő/bőremelő hatására a vizsgálati alanyok legalább 98%-ánál javulás következett be több, az arckontúrt javító paraméterben is (az orcák és az állvonal).

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190917006232/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.