OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 1. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. szeptember 18., szerda 09:40

Villannyal indul a fűtési szezon Budapesten
    Budapest, 2019. szeptember 18., szerda (OTS) - Több mint kétezer olyan budapesti lakást hirdetnek ma eladásra, amelyet elektromos berendezéssel fűtenek - mérte fel a Víz-, Gáz-, Fűtéstechnika és Hűtő, Klíma, Légtechnika (VGF&HKL) szaklap.

    Az elektromos fűtési módokra való tömeges átállás olyan problémákhoz vezethet, amelyekről még a szakemberek sem tudnak eleget. Ezt a tudáshiányt hivatott enyhíteni a szaklap által szervezett Elektromos Fűtés Konferencia.

Időpont: 2019. szeptember 19.; helyszín: Hungexpo Vásárközpont, 25-ös rendezvényterem. A részvétel a VGF&HKL és Villanyszerelők Lapja előfizetőinek díjmentes.

Regisztráció: media12.hu/efutes

Szilágyi László kiadóvezető
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.