OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. január 23. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. augusztus 29., csütörtök 08:30

XIII. Soproni Pénzügyi Napok konferencia
    Sopron, 2019. augusztus 29., csütörtök (OTS) - A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karán 2019. szeptember 26-27-én 13. alkalommal kerül megrendezésre a Soproni Pénzügyi Napok pénzügyi, adózási és számviteli konferencia, melynek fő témája idén a gazdasági változások és kihívások az új évtized küszöbén.

    A rendezvényen 15 neves szakember osztja meg tudását, tapasztalatát az ellenőrzésekről, a pénzmosás elleni küzdelemről, a GDPR hatásairól, az IFRS-ről és az elfogadott adóváltozásokról.
Előadó lesz többek között Parragh Bianka a Monetáris Tanács tagja, Domokos László, az ÁSZ elnöke és Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke.
Az első napon tudományos szekció is várja az érdeklődőket, illetve mindkét napon az előadásokat követően a szakma jeles képviselői pódiumbeszélgetést tartanak.

Konferenciánk kreditpontos képzésnek minősül okleveles könyvvizsgálók, adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők és mérlegképes könyvelők számára!

További információk:
http://www.spek.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.