OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. augusztus 28., szerda 12:49

Az Amazon Prime Video bemutatja Rihanna "Savage X Fenty" show-ját, amely kizárólag az Amazon globális platformjáról lesz streamelhető szeptember 20-án, pénteken (1. rész)
    Culver City, Kalifornia állam és NEW YORK, USA, 2019. augusztus 28., szerda (Business Wire/OTS) - Az Amazon Prime Video bemutatja az évente megrendezésre kerülő, nagy várakozással kísért Savage X Fenty Show -t. A most másodszor összeállított divatbemutató a zenei és divatvilág ikonikus alakja, Rihanna által tervezett 2019-es őszi/téli kollekcióról nyújt átfogó képet. A különleges élménnyel kecsegtető eseményre a New York-i divathéten (NYFW), annak keretében kerül sor. A bemutatón modellek, színészek és táncosok viselik majd a legújabb Savage darabokat, ízelítőt adva az újfajta szexi stílusból, amely az egyéniséget különleges megoldásokkal hangsúlyozza ki. A Savage X Fenty Show kizárólag az Amazon Prime Video előfizetői számára lesz streamelhető több mint 200 országban és területen világszerte szeptember 20-án, pénteken.

    Az idei Savage X Fenty Show várhatóan még az előző évben először megrendezett, forradalmian új showt is túl fogja szárnyalni. A tervek szerint a rendezvény szakítani fog a szokásos divatbemutatók minden hagyományával: a számos sztárt vonzó este egyedi, különleges esemény lesz, amely ötvözi a zenét, a divatot és a kultúrát. A számos meglepetést tartogató show, amelyen a legnépszerűbb zenei előadok is fellépnek majd, méltó kerete lesz a merész és meghökkentő Savage X Fenty 2019-es őszi/téli kollekciónak.

"Nagyon boldog vagyok, hogy idén mindenki láthatja majd a The Savage X Fenty Show-t. Az a célunk, hogy egy merész, szexi, kiemelkedően dinamikus bemutatóval minden tekintetben különleges élményt nyújtsunk a nézőknek" - nyilatkozta Rihanna.

"A zene világának meghódítása után Rihanna a film-, szépség- és divatiparban is maradandót alkotott. Kollekciója merőben új képet közvetít a vásárlók számára világszerte arról, hogy milyen az igazán modern és divatos női fehérnemű. A márka alapelveihez hűen a kreációk hangsúlyozzák a női énazonosságot támogató inkluzivitást, a pozitív testkép fontosságát és a vidám életfelfogást. A The Savage X Fenty Show minden bizonnyal különleges élmény és új utakat nyitó esemény lesz, és nagy örömünkre szolgál, hogy segítségünkkel ügyfeleink szerte a világon "virtuálisan az első sorban ülve" nézhetik majd meg a divatbemutatót" - mondta el Jennifer Salke, az Amazon Studios vezetője.

A show élő közvetítését követően az idei Savage X Fenty Show kizárólag az Amazon Prime Videoról lesz streamelhető világszerte: közönségünk otthona kényelmében személyesen is megismerheti a Savage X Fenty világát, és ügyfeleinknek lehetősége van arra is, hogy újra és újra átélje a show nyújtotta különleges élményt. Az Amazon Prime Videon keresztül hozzáférhető különleges tartalomnak ugyanakkor része lesz egy dokumentumfilm is, amely exkluzív betekintést nyújt a színfalak mögé, és számos információval szolgál arról, hogyan készült a show.

A The Savage X Fenty Show művészeti vezetője Rihanna és Savage X Fenty, vezető producere Rihanna volt, és a produkciót a PRODJECT és az Endeavor Content valóságshow csoportja állította össze.

AMIT A SAVAGE X FENTY SHOW-RÓL TUDNI KELL…

A zene és a divat világának egyik ikonikus alakja, Rihanna újabb vállalkozásba kezdett: fehérnemű-tervezőként is kipróbálja magát. A színes és változatos formájú darabokat tartalmazó Savage X Fenty fehérneműcsalád a merészséget, magabiztosságot és inkluzivitást hangsúlyozza. A TechStyle Fashion Grouppal való együttműködés nyomán született diszruptív márka átformálta azt a képet, ami az emberekben a fehérneműkről él, bizonyítva, hogy hozzáférhető áron is lehet kínálni számos darabból álló fehérnemű-kollekciókat. "Azt szeretnénk, hogy a nők jól nézzenek ki és jól is érezzék magukat az általunk tervezett fehérneműkben" - magyarázta Rihanna, aki ugyanazzal a hozzáállással vágott bele a Savage X projektbe, mint összes egyéb projektjébe-azaz azzal a céllal, hogy valami újat és frisset alkosson, amely mindenki számára hordoz mondanivalót, és amely mindenkit hozzásegít a magabiztos fellépéshez. "Azt szeretnénk, hogy vásárlóink szexinek érezzék magukat és élvezzék kreációink viseletét." A 32A-tól egészen 46DDD-ig terjedő kosárméretekben elérhető Savage X Fenty melltartók és az XS-3X méretekben elérhető Savage X Fenty alsóneműk és hálóruhák a következő weboldalon vásárolhatók meg: www.SavageX.com. (folyt.)



2019. augusztus 28., szerda 12:49

Az Amazon Prime Video bemutatja Rihanna "Savage X Fenty" show-ját, amely kizárólag az Amazon globális platformjáról lesz streamelhető szeptember 20-án, pénteken (2. rész)
    Culver City, Kalifornia állam és NEW YORK, USA, 2019. augusztus 28., szerda (Business Wire/OTS) -

    AMIT AZ AMAZON PRIME VIDEÓRÓL TUDNI KELL…

Az Amazon Prime Video prémium tartalmakat streamelő szolgáltató, amely az ügyfelek számára a digitális videóprogramok végtelen sorát kínálja egyetlen központi platformon, ahol mindenki gyorsan és könnyen megtalálhatja az általa kedvelt néznivalókat.

     - A Prime kínálata: A tagok több ezer népszerű mozifilm és TV-show közül válogathatnak, ideértve olyan, a kritikusok által kiemelkedőnek ítélt Amazon Originals sorozatokat, mint az Emmy-nyertes The Marvelous Mrs. Maisel, a Tom Clancy nevével fémjelzett Jack Ryan, a Homecoming, a Hanna, a Fleabag, a Good Omens (Elveszett próféciák), a The Boys, a Rhianna és Donald Glover főszereplésével készült Guava Island, az Oscar-díjjal elismert Manchester by the Sea (A régi város) és a The Salesman (Az ügyfél), az Oscar-díjra jelölt The Big Sick (Rögtönzött szerelem) és a Cold War (Hidegháború), valamint a kritikusok egyik kedvence, a Beautiful Boy (Csodálatos fiú), exkluzív show-kat, élő sportközvetítéseket (köztük a csütörtök esti élő futballmérkőzés-sorozatot, a "Thursday Night Football"-t), továbbá harmadik felektől licenc alapján átvett, illetve saját kiadású tartalmakat több mint 200 országban és területen szerte a világon.
     - A Prime Video Channel előfizetői számára még több néznivaló a különböző csatornákon: A Prime tagoknak több mint 150 csatorna áll rendelkezésére az USA-ban, köztük az HBO, a Cinemax, a STARZ, a SHOWTIME, a CBS All Access, az NBA League Pass és az MLB.tv-és mindehhez nincs szükség sem külön alkalmazásra a letöltéshez, sem kábelre. Ügyfeleink kizárólag azokért a csatornákért fizetnek, amelyeket kiválasztanak, és bármikor törölhetik az előfizetésüket. Tekintse meg teljes csatornakínálatunkat a következő internetes címen: amazon.com/channels.
     - Bérlés vagy vásárlás: Az Amazon ügyfelei a legújabb mozifilmektől kezdve az éppen futó tévésorozatok teljes évadjaiig több százezer tartalom közül bérelhetik ki vagy vásárolhatják meg a nekik tetszőket.
     - Azonnali hozzáférés: A Prime tagok bárhol és bármikor igénybe vehetik a Prime Video szolgáltatást az okostelevíziókon, mobileszközökön, Fire TV-n, Fire tableteken, Apple TV-n, Chromecaston, játékkonzolokon és Comcast X1-en futó Prime Video alkalmazás segítségével vagy egyszerűen internet-hozzáférésen keresztül online is. A kompatibilis eszközök teljes listája a következő internetes címen érhető el: amazon.com/howtostream.
     - Magas minőségi színvonal a tökéletes nézői élmény biztosítása érdekében: A különleges nézői élményt 4K képfelbontású Ultra HD és HDR (High Dynamic Range - nagy dinamikatartomány) technológiával készült tartalmak biztosítják. Az exkluzív X-Ray funkció használatával a nézők az IMDb-ből származó adatokat közvetlenül a képernyőn tekinthetik meg, bepillantást nyerhetnek a színfalak mögé, és érdekes információkat tudhatnak meg kedvenc mozifilmjükről vagy TV-show-jukról. A programokat egyes mobil eszközökre akár le is tölthetik, és elmenthetik későbbi, offline megtekintés céljára.

A Prime Video szolgáltatás igénybevételével elérhető mozifilmeken és TV-show-kon felül a Prime tagok számára korlátlan díjmentes gyorskiszállítási opciók állnak rendelkezésre az Amazonon elérhető összes termékkategóriában, továbbá több mint két millió zeneszám és több ezer lejátszási lista és állomás közül válogathatnak a Prime Music-on, biztonságos tárhelyet vehetnek igénybe fényképeik tárolásához a Prime Photos-on, korlátlan számú e-könyvet olvashatnak a Prime Reading révén, korlátlan hozzáférésük van egy digitális hangosköny-katalógushoz az Audible Channels for Prime szolgáltatásnak köszönhetően, folyamatosan frissített kínálat áll rendelkezésükre ingyenes digitális játékokból és bármikor csatlakozhatnak a világon bárhol éppen játszó barátaikhoz a Twitch Prime használatával, előzetes hozzáférést kapnak az ún. villámakciókhoz (Lightning Deals), exkluzív vásárlási lehetőség és árengedmények közül választhatnak egyes cikkek esetében, valamint számos további vonzó opció áll rendelkezésükre. A Prime-ra való regisztráció céljából, illetve további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: amazon.com/prime. (folyt.)



2019. augusztus 28., szerda 12:50

Az Amazon Prime Video bemutatja Rihanna "Savage X Fenty" show-ját, amely kizárólag az Amazon globális platformjáról lesz streamelhető szeptember 20-án, pénteken (3. rész)
    Culver City, Kalifornia állam és NEW YORK, USA, 2019. augusztus 28., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit az Amazonról tudni kell…

Az Amazon tevékenységét négy alapelv vezérli: ügyfél-orientáltság a versenytársakra való figyelés helyett, az újdonságok iránti szenvedély, elkötelezettség a kiváló működés iránt és hosszú távú gondolkodás. Ízelítőül itt csak néhány terméket és szolgáltatást említünk meg, amelyet az Amazon vezetett be elsőként: ügyfelek adott termékről/szolgáltatásról alkotott véleményének rögzítése és közzététele, vásárlás 1 kattintással (1-Click), személyre szabott ajánlások, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tabletek, Fire TV, Amazon Echo és Alexa. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: amazon.com/about és kövessen minket: @AmazonNews..

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190826005454/en/

Kapcsolat:

Médiakapcsolatok:
The Lede Company
Amanda Silverman
Amanda.Silverman@ledecompany.com

Cara Hutchison
Cara.Hutchison@ledecompany.com

Emma Parker
Emma.Parker@ledecompany.com

Savage X Fenty
Emma Tully
etully@savagex.com

Amazon Prime Video
Alana Russo
Alana.Russo@amazonstudios.com

Forrás: Amazon


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.