OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. augusztus 28., szerda 09:56

Hivatalos IO-Link közösség már Magyarországon is
    Budapest, 2019. augusztus 28., szerda (OTS) - A nemzetközi IO-Link Community hivatalosan is elismerte regionális tagjaként a magyarországi IO-Link közösséget.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190828_001.jpg

A Németországban működő, közel 250 vállalatot magában foglaló nemzetközi IO-Link közösség számos más ország mellett, már Magyarországon is rendelkezik helyi érdekeltséggel. A Magyar IO-Link közösség 2018-ban alakult meg 8 alapítócég együttműködésével és 2019-ben lett hivatalosan a nemzetközi közösség tagja (Regional IO-Link Interest Group). A Balluff, a Festo, az IFM Electronic, a Kvalix, a Pepperl+Fuchs, a Sick, a Turck és a TEConcept márkák szinte mindegyike aktív tagja a nemzetközi közösség operatív bizottságának, így adottak voltak a feltételek egy helyi tagközösség létrehozásához.

Az IO-Link Community ugyan Németországban alakult, de ma már világszintű közösséggé nőtte ki magát. Elsődleges célja az IO-Link protokoll szabvány fejlesztése, amely egy univerzális és gyártófüggetlen, az Ipar 4.0 igényeinek megfelelő kommunikációs szabvány. Az ipari érzékelő és beavatkozó eszközökhöz használt kommunikáció egyik nagy előnye, hogy azok szinte bármely terepibusz rendszerhez csatlakoztathatók.
A protokoll megismerését elsőkézből szolgálják az úgynevezett "user workshop" rendezvények, amelyek 2018 óta már Magyarországon is elérhetőek a helyi szakemberek számára. A soron következő IO-Link user workshop-ot szeptember 25-én rendezik Budapesten, amelyre már lehet jelentkezni a közösség weboldalán.

www.io-link.hu

Festo Kft.

1037 Budapest,
Csillaghegyi út. 32-34.
marketing_hu@festo.com
www.festo.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.