OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. augusztus 27., kedd 11:42

Bangkokban került megrendezésre az S BLOCK 1000 Pax Interstellar Quantitative csúcstalálkozó
    Bern, Svájc, 2019. augusztus 27., kedd (Business Wire/OTS) - Augusztus 21-én hivatalosan is megkezdődött az "S BLOCK Interstellar Quantitative" csúcstalálkozó Bangkokban, Thaföldön.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190825005035/en/

     Az intersztelláris kvantifikáció segíti az S BLOCK-ot a technológiai továbbfejlesztésben

Az S BLOCK egy Svájcban elindított, teljesen új, több valutát kezelni képes, kereszt-lánc technológiát alkalmazó tárca, amelyet együttesen adott ki az S BLOCK Alapítvány, a Cloud Capital, a Top Line, a DAF, a Stanford Blockchain Kutatóközpont, a MIT Media Lab és a Cambridge Financial Alternative Center. Június 15-i elindítása óta a termék jelentős, mintegy 6-15%-os havi jövedelmet biztosított több millió felhasználója számára.

Az ún. "intersztelláris" kvantifikáció az S BLOCK legnagyobb bevételi forrása. Az intersztelláris kvantifikáció célja a kvantifikációs csapat segítségével a tőkeátutalások rövid idő alatt való realizálása az intersztelláris hitelszerződések alapján annak érdekében, hogy a tőkenagyság a lehető leggyorsabban növelhető legyen és kiaknázhatók legyenek az addicionális kereskedési lehetőségek. Az S Block forrásait a világ 30 vezető kvantifikációs vállalata közt osztja el a minél nagyobb profit elérése és a kockázatok lehető leghatékonyabb mérséklése érdekében.

     A MasterNodes elnevezésű szupercsomópont elindítása a haszon valódi megosztásának biztosítása érdekében

Az S BLOCK szupercsomópontja, a MasterNodes szintén a csúcstalálkozón került hivatalosan elindításra. A szupercsomópont célja a platformon a valódi haszonmegosztás biztosítása.
A POS konszenzus mechanizmus gyorsabb, olcsóbb és energiahatékonyabb, melynek eredményeként a tokenek több mint 80%-a POS algoritmust használ. És mivel a stakelés határozottan a fő módja annak, hogy a bányászok bevételre tegyenek szert, ezért összeállnak, hogy ún. "bányászpoolokat" hozzanak létre. A MasterNode mechnanizmusa úgy működik, hogy a használóktól összegyűjti az elszórtan, egy-egy használó birtokában lévő érméket, és a publikus lánc POS csomópontjaivá alakítja azokat, így biztosítva a profitmegosztást a bányászpool tagjai között.

     Az adatfeldolgozó egység bérbeadása is igazolja az S BLOCK szolgáltatási teljesítményének kimagasló minőségét

A csúcstalálkozón hivatalosan elindított további termék az S BLOCK Adatfeldolgozó egység (Data Processing Unit) volt. A processzor-bérbeadás és a bevételmegosztás az első eleme az S BLOCK projektjének, amely szerepet játszik a publikus lánc kiépítésének felgyorsításában is. A projekt révén az S BLOCK egy egyedi ökoszisztémát épít fel és egy új, erőteljes, keresztláncú publikus hálózatot hoz létre. Az S BLOCK szolgáltatási teljesítményének fokozása érdekében a jövőben további csúcstechnológiát képviselő megoldások és magas színvonalú szolgáltatások kerülnek bevezetésre.

Az új termékek bevezetésén felül a csúcstalálkozó lehetőségként szolgált arra is, hogy az S BLOCK rangidős vezetői tájékoztatást adjanak a vendégeknek és a tagoknak a jövőbeli tervekről és az S BLOCK globális ökológiai szerkezetéről.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190825005035/en/

Kapcsolat:
SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek
contacts@sblock.com
www.sblock.com

Forrás: SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.