2024. április 20. szombat

2019. augusztus 23., péntek 15:19

A Mary Kay Katherine Wenget nevezte ki kínai leányvállalata vezérigazgatójává (1. rész)
    Dallas, 2019. augusztus 23., péntek (Business Wire/OTS) - A vezető globális kozmetikai vállalat szerte a világon támogatja a nők vezetői szerepvállalását - A nők gazdasági szerepének erősítését és vállalkozói tevékenységét támogató vállalatok közt az egyik vezetőnek számító Mary Kay Inc. bejelentette, hogy Katherine Wenget nevezte ki a Mary Kay (China) Co., Ltd. vezérigazgatójává. A sanghaji székhelyű leányvállalat új vezetőjeként Katherine Weng közvetlenül a Mary Kay ázsiai és csendes-óceáni régióért (Asia Pacific Region) felelős elnökének, KK Chua-nak tartozik beszámolással.

Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190822005337/en/

"Katherine szigorú munkamoráljának, stratégiai célokra összpontosító gondolkodásmódjának és hosszú távú kapcsolatok kiépítését lehetővé tévő, kiemelkedő kapcsolatteremtő képességeinek köszönhetően a Mary Kay China túlszárnyalta minden eddigi teljesítményét" - nyilatkozta Chua úr. "Katherine teljes mértékben elkötelezett cégünk küldetése, azaz a nők életének gazdagítása iránt, igen jól ismeri független szépségápolási tanácsadó munkatársaink igényeit, és mindent megtesz annak érdekében, hogy megfelelő támogatással segíthesse munkájukat. A vállalatnál elért eddigi kiemelkedő sikerei közé tartozik az értékesítési, marketing és operatív területek közti, zökkenőmentesen működő kapcsolatokat lehetővé tévő struktúrák kiépítése. Nagy várakozással tekintünk kínai leányvállalatunk Katherine vezetésével elért további növekedése elé."

A Mary Kay több mint 20 évvel ezelőtt kezdte meg működését Kínában, és a kínai leányvállalat rendkívül gyorsan a cég három legfontosabb nemzetközi piaca közé került.

Katherine Weng kinevezése a legutóbbi példája a Mary Kay Inc. azon évtizedekre visszanyúló elkötelezettségének, hogy a nők képességei kibontakoztatásának elősegítése révén lehetővé tegye, hogy szerte a világon vezető pozíciókat tölthessenek be. A Mary Kay vezetői közt lévő nők kulcsfontosságú szerepet játszanak a vállalat sikeres működésének biztosításában:
     - Globális összesítésben a Mary Kay alkalmazottainak 61 százaléka nő;
     - Az igazgatói és annál magasabb vezetői pozícióban lévő alkalmazottak 59 százaléka nő;
     - Az elnökhelyettesi és annál magasabb vezetői pozícióban lévő alkalmazottak 51 százaléka nő;
     - A Mary Kay globális ügyvezetői csapatának 46 százaléka nő; és
     - A Mary Kay nemzetközi kereskedelmi vezetőinek 68 százaléka nő.

"Rendkívül nagy megtiszteltetés számomra, hogy a nők és családjaik szolgálata érdekében végezhetem a munkám Kínában" - nyilatkozta Katherine Weng. "Különleges kiváltságnak tekintem, hogy egy olyan vállalatnál dolgozhatok, amely nem csak egy fantasztikus üzleti lehetőség és csúcstechnológiát képviselő termékek biztosításával törekszik a nők életének gazdagítására, hanem elkötelezett az ezt a célt szolgáló jótékonysági és fenntarthatósági tevékenységek iránt is."

Katherine Weng 1995-ben kezdte meg munkáját a Mary Kay China kötelékében a sanghaji fiók és az ügyfélszolgálat vezetőjeként, és az azóta eltelt 24 évben számos vezetői pozíciót töltött be, a legutóbbi időszakban pedig rangidős kereskedelmi elnökhelyettesként tevékenykedett. Katherine Weng régóta elismert tagja a kínai leányvállalat vezetőségének, és jelentős mértékben hozzájárult a Mary Kay China növekedéséhez és sikereihez.

Katherine Weng Master of Business Administration diplomáját Ausztráliában, Melbournben, a Latrobe Egyetemen szerezte.(folyt.)

2019. augusztus 23., péntek 15:19

A Mary Kay Katherine Wenget nevezte ki kínai leányvállalata vezérigazgatójává (2. rész)
    Dallas, 2019. augusztus 23., péntek (Business Wire/OTS) -

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek előállítása iránt. A Mary Kay Alapítványon (Mary Kay Foundation™) keresztül a vállalat ez idáig több mint 78 millió USA dollárt adományozott rákkutatási célokra, valamint a családon belüli erőszak áldozatait támogató projektek céljára. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További részletekért látogasson el a következő internetes címre: www.marykay.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190822005337/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.