2024. március 28. csütörtök

2019. augusztus 23., péntek 13:34

A Mattel® kiadta Hot Wheels™ Infinite Loop elnevezésű digitális autóverseny-játékát, amely a Hot Wheels® márka legelső, ingyenesen letölthető mobiljátéka (1. rész)
    El Segundo, Kalifornia állam, USA, 2019. augusztus 23., péntek (Business Wire/OTS) - Az ikonikus franchise most már mobileszközökön is elérhető a 13 évesnél idősebb játékosok számára - A Mattel, Inc. (NASDAQ: MAT) ma bejelentette, hogy piacra bocsátotta Hot Wheels™ Infinite Loop elnevezésű új, digitális autóverseny-játékát, amelyben a legendás Hot Wheels® autók digitális változatával versenyezhetnek a nyaktörő sebesség rajongói. A termék kiadását úgy időzítették, hogy egybeessen Európa vezető digitálisjáték-szakvásárával, a németországi Kölnben megrendezésre kerülő Gamescommal. A Hot Wheels Infinite Loop, amely már letölthető iPhone-ra és iPad táblagépre az App Store-ból, lehetővé teszi a márka rajongói számára, hogy izgalmas, új módon játsszanak kedvenc játékautóikkal.

A Mattel legelsőként kiadott, a Hot Wheels franchise-on alapuló, ingyenesen letölthető mobiljátékában, a Hot Wheels Infinite Loop-ban a 13 éves vagy annál idősebb játékosok a gyermekkoruk kedvenceinek számító, leghíresebb Hot Wheels játékautók digitális változatával versenyezhetnek, illetve gyűjthetik is a versenyautókat.

A Hot Wheels rajongók természetesen arra törekednek, hogy minél több darabból álló gyűjteményük legyen kedvelt játékautóikból, így a most kiadott Hot Wheels Infinite Loop szintén lehetővé teszi, hogy a játékosok megszerezzék az áhított járműveket. A játék során a játékosok valós idejű versenyeken mérhetik össze autóvezetési képességeiket a világ bármely részén élő játékostársaikkal, és ha sikeresek, egyre jobb kocsikkal versenyezhetnek, és garázsukba állíthatnak olyan legendás Hot Wheels autókat, mint a Bone Shaker™, a Twin Mill™, a Rodger Dodger™, illetve számos egyéb modellt is.

"A Hot Wheels a világon a legnagyobb számban eladott játék*, és ezzel az ingyenesen letölthető mobiljátékkal most egy teljesen új, digitális játékélményt szeretnénk nyújtani a rajongóknak" - nyilatkozta Janet Hsu, a Mattel vezető franchise tisztviselője. "A Hot Wheels Infinite Loop elkészítése újabb példája a Mattel elkötelezettségének az iránt, hogy a szerte a világon ismert és kedvelt játékainkat új módokon is elérhetővé tegyük, részeként annak az átalakulásnak, melynek célja, hogy szellemi tulajdonunkat képező termékeinknek köszönhetően kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékgyártó cég legyünk."

A Hot Wheels Infinite Loop kiadása kapcsán a Mattel egy előzetes videófilmet is megjelentetett a turbómeghajtású versenyautók küzdelméről. Az előzetes videófilm ide kattintva tekinthető meg.

A Hot Wheels Infinite Loop ingyenesen letölthető az App Store-ból iOS eszközökre, és hamarosan a Google Play Store-ban is elérhető lesz. A játék letöltésére már most előregisztráló Androidos felhasználók különleges jutalmakat nyerhetnek el, ideértve az ultra-áramvonalas, exkluzív külső festésű Tur-Bone Charged™ autót, amely a játék megjelenésekor lesz elérhető. A Hot Wheels Infinite Loop kifejlesztése a Drag Racing és a Nitro Nation készítőjével, a Creative Mobile-lal együttműködésben történt.

A Hot Wheels Infinite Looppal kapcsolatos képanyag ide kattintva érhető el:
Amennyiben további információkat szeretne a Hot Wheels Infinite Loopról, illetve kíváncsi a legújabb hírekre, vagy tájékoztatást szeretne kapni a különféle eseményekről, kövessen minket a Facebookon vagy látogasson el hivatalos honlapunkra.

*Forrás: The NPD Group/Retail Tracking Service/G12/Jan-Dec 2018/Total Toys/Units
(folyt.)

2019. augusztus 23., péntek 13:35

A Mattel® kiadta Hot Wheels™ Infinite Loop elnevezésű digitális autóverseny-játékát, amely a Hot Wheels® márka legelső, ingyenesen letölthető mobiljátéka (2. rész)

Amit a Mattelről tudni kell…

A Mattel vezető gyermekjáték-gyártó vállalat, amely magas minőségi színvonalat képviselő játékok és fogyasztási cikkel tervezésével és gyártásával foglalkozik. Olyan innovatív termékeket és élményeket kínálunk, amelyek amellett, hogy szórakoztatják a gyermekeket, a játék során inspirálják és fejlesztik is őket. Széles körű termékportfólióval állunk a fogyasztók rendelkezésére, amely olyan ikonikus franchise-okat tartalmaz, mint a Barbie®, a Hot Wheels®, az American Girl®, a Fisher-Price®, a Thomas & Friends® és a MEGA®, továbbá számos egyéb, tulajdonunkban lévő vagy globális szórakoztatóipari vállalatoktól kapott licenc alapján forgalmazott népszerű márkát. Kínálatunknak részét képezik filmek és televíziós tartalmak, digitális játékok, zeneszámok és szórakoztató rendezvények is. 40 telephellyel rendelkezünk, és több mint 150 országban forgalmazzuk termékeinket a világ vezető kiskereskedelmi és technológiai vállalataival együttműködve. A Mattel 1945-ben kezdte meg tevékenységét, és ma már büszkén állíthatjuk, hogy ügyfeleinket olyan megbízható termékekkel látjuk el, amelyek hozzájárulnak a gyermekkor csodáinak felfedezéséhez és hozzásegítik a gyermekeket ahhoz, hogy teljes mértékben kibontakoztathassák képességeiket. Látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: www.mattel.com!

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190822005162/en/

Kapcsolat:
Craig Sinel
mattel@fortyseven.com

Forrás: Mattel, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.