OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. április 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. augusztus 18., vasárnap 07:00

Az önkormányzati választásokra új funkciók Önkormányzati TV-n
    Budapest, 2019. augusztus 18., vasárnap (OTS) - A Globomax Zrt. több, mint két évtizede azért fejleszti folyamatosan termékeit, hogy az önkormányzati képviselők és a választópolgárok igényeit egyaránt kiszolgálja. Az önkormányzati választások előtt https://onkormanyzati.tv/kepviselok/ weboldalunkat új funkciókkal bővítettük. A KÉPVISELŐK oldalunk újszerű keresési modulja, az eredeti felvételek felhasználásával (vágatlanul) ülésenként, napirendenként, képviselői hozzászólásonként gyűjti össze az önkormányzati képviselők összes felszólalását.

    A keresési funkció használatával megismerhető egy-egy önkormányzati képviselő profilja az elérhetőségeivel, tisztségeivel, bizottsági tagságaival. Kigyűjthető, hogy egy-egy adott témában mikor, milyen álláspontot képviselt.

Új fejlesztésünk révén a keresett hozzászólásokat, a napirendi pontokat, döntéseket, szavazati arányokat már ki lehet vágni, le lehet tölteni.

Fejlesztésünkkel szeretnénk szolgálni:

-    az önkormányzati képviselőket, munkájuk megismertetésében
-    a tudatos választópolgárokat, az önkormányzati választásokra való felkészülésben
-    a sajtó munkatársait,  a gyors, pontos tájékoztatás biztosításában

Bízunk benne, hogy fejlesztésünkkel egy újszerű, multimédiás eszközt hoztunk létre, mely az önkormányzati rendszer munkáját hitelesen, és a XXI. század technikai lehetőségeit kihasználva mutatja  be a választópolgárok számára!

 Az új funkciók működése megtekinthető az alábbi linken:
https://onkormanyzati.tv/globopolis/2019_augusztus_14

Globomax Zrt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.