OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 21. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. augusztus 17., szombat 12:04

Magyar Arany Érdemkeresztet kapott Farkas Erika
    Budapest, 2019. augusztus 17., szombat (OTS) - A Magyar Érdemkereszt legfelső fokozatát vehette át Farkas Erika, a Kossuth Rádió kiemelt szerkesztő-műsorvezetője.

        Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Magyar Arany Érdemkeresztet adott át Farkas Erikának péntek délután a Pesti Vigadóban. A Kossuth Rádió kiemelt szerkesztő-műsorvezetője az augusztus 20-a alkalmából adományozott állami kitüntetést A Hely című klasszikus riportműsor vezetőjeként és szerkesztőjeként végzett értékközvetítő munkája elismeréseként kapta.
     "Nagyon örülök a díjnak, mivel úgy érzem, hogy ezzel nem csak én, hanem az A Hely egész szerkesztősége, tágabban a rádiós szakma kapott elismerést" - mondta Farkas Erika a kitüntetésről.
     A Hely című klasszikus riportműsor idén 10 éves. Az adás címének megfelelően mindig a helyszínről jelentkezik, időnként titkos, rejtett vagy kevéssé ismert helyen élénk, barátságos légkörben, ott élő, ott dolgozó beszélgetőtársakkal készül. Infotainment műsor, azaz szórakoztató ismeretterjesztő, de valójában ennél sokkal több - emberekről, terekről és tárgyakról beszél. A műsort több rutinos rádiós készíti, a témajavaslatokat folyamatosan gyűjtik és rengeteg ötletet kapnak a hallgatóktól is. A Hely a Kossuth Rádió egyik legnépszerűbb produkciója.

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.