OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. augusztus 9., péntek 12:28

A Shiseido és a Tory Burch hosszú távú partnerségi megállapodást kötött "(1. rész)"
    Tokió és New York, 2019. augusztus 9., péntek (Business Wire/OTS) - Az egész világra kiterjedő, kizárólagos licenc szépségápolási termékekre. A megállapodás értelmében a Shiseido platformot és erőforrásokat biztosít a Tory Burch szépségápolási márka további növekedésének támogatása céljából.

    A szépségápolási termékek piacának egyik globális vezető vállalata, a Shiseido Company, Limited (a továbbiakban "Shiseido") és a Tory Burch LLC (a továbbiakban "Tory Burch") ma bejelentették, hogy hosszú távú partnerségi megállapodást kötöttek, amelynek értelmében a Shiseido az egész világra kiterjedő, kizárólagos licencet kap a Tory Burch szépségápolási márkák fejlesztésére, piaci bevezetésére és forgalmazására. A megállapodás 2020. január 1-én lép hatályba. A Tory Burch szépségápolási márkákra vonatkozó licenc kezelését a Shiseido Csoport amerikai régióért felelős divíziója, a Shiseido Americas végzi majd, amelynek székhelye New York City-ben található.

Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190807005529/en/

A Tory Burch egy amerikai, ún. lifestyle (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) márka, amelynek termékei a cég ügyvezető elnöke és egyben kreatív igazgatója, Tory Burch, a modern és dinamikus vállalkozó egyedi stílusát, globális gondolkodásmódját és esztétikai elveit tükrözik. Tory Burch 2004-ben indította útjára cégét, amelynek termékpalettáján ma már készruhák, cipők, kézitáskák, kiegészítők, karórák, lakásberendezési termékek és illatszerek is szerepelnek. A Tory Burch első illatszer termékei 2013-ban kerültek piacra, és jelenleg már szerte a világon megvásárolhatók a Tory Burch butikokban, illetve a luxuscikkeket árusító kiskereskedelmi üzletekben.

A partnerségi együttműködés keretében a Shiseido globális platformot és kifejezetten a márka fejlesztése céljára kijelölt erőforrásokat biztosít a Tory Burch számára a Tory Burch szépségápolási üzletágának fejlesztése, valamint azoknak a lehetőségeknek az azonosítása és kiaknázása érdekében, amelyek manapság a több platformon elérhető, globális lifestyle szépségápolási márkák számára kínálkoznak. A partnerségi megállapodás lehetővé teszi a Shiseido számára, hogy bővítse globális illatszerportfólióját és együttműködési lehetőségeket tárjon fel a Shiseido Csoport és a vállalat Illatszer, Smink, Bőrápolási és Digitális Kiválósági Központjai, valamint Technológiai Fejlesztési Központja között.

Masahiko Uotani, a Shiseido elnök-vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: "A partnerségi megállapodás megkötésével a Shiseido egy izgalmas utazást kezdett meg, melynek célja, hogy beteljesítse hosszú távú küldetését, azaz olyan INNOVATÍV SZÉPSÉGÁPOLÁSI TERMÉKEKET HOZZON LÉTRE, AMELYEK JOBBÁ TESZIK A VILÁGOT. Megtiszteltetés számunkra, hogy a Tory Burch márka a Shiseido márkacsalád tagja lett, és nagy örömünkre szolgál, hogy partnereink közt üdvözölhetjük Tory-t, akivel mostantól közösen munkálkodhatunk küldetésünk teljesítése érdekében. A Tory Burch egyértelműen megkülönböztethető identitással és a számunkra is fontos értékek iránti szilárd elkötelezettséggel bíró, igazi luxus lifestyle márka - és pontosan az a fajta innovatív partner, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy bővíthessük portfóliónkat és új módszereket találjunk a fogyasztók elkötelezésére és mind vállalatunk, mind a társadalom számára értéket képviselő tevékenység végzésére. A Shiseido elkötelezett az iránt, hogy értéket teremtsen összes partnere számára, és nagy várakozással tekintünk az elé, hogy megoszthassuk a Shiseido platformja, kutatási és fejlesztési erőforrásai, technológiai portfóliója és Kiválósági Központjai által biztosított előnyöket a Tory Burch márkával annak érdekében, hogy segíthessük a márkában rejlő ígéretes lehetőségek maximális kiaknázását és hozzájárulhassunk annak növekedéséhez és továbbfejlesztéséhez."

Tory Burch, ügyvezető elnök és kreatív igazgató elmondta: "Izgatottan várjuk, hogy megkezdhessük a partneri együttműködést a Shiseidoval, amelyet mindig is csodáltam hagyományaiért, páratlan termékeiért és az innováció iránti elkötelezettségéért. Vállalataink rendkívül hasonló célokkal, üzleti elvekkel és értékekkel rendelkeznek, ideértve a vásárlók tiszteletét és a velük való kapcsolatok ápolásának előtérbe helyezését, elkötelezettségünket az iránt, hogy hozzájáruljunk a nők társadalmi és gazdasági szerepvállalásának elősegítéséhez, valamint hosszú távú stratégiai elképzeléseinket. Nagy várakozással tekintünk a Shiseidoval való közös munka elé, melynek célja, hogy régi álmunkat megvalósítva kidolgozzunk egy globális lifestyle illatszer- és szépségápolási termékkoncepciót." "(folyt.)"

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



2019. augusztus 9., péntek 12:28

A Shiseido és a Tory Burch hosszú távú partnerségi megállapodást kötött "(2. rész)"
    Tokió és New York, 2019. augusztus 9., péntek (Business Wire/OTS) -

        Pierre-Yves Roussel, a Tory Burch vezérigazgatója hozzátette: "Büszkék vagyunk arra, amit ez idáig illatszercsaládunkkal elértünk, és rendkívül nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ennek az új stratégiai partnerségi együttműködésnek a révén bővíthetjük üzleti tevékenységünket. A Shiseido globális vezető szerepet betöltő, befolyásos vállalat, amelynek kiválósági normái a legmagasabb szintet képviselik az ágazatban, és így számos kihívás elé állítják a szektor szereplőit. Nagy várakozással tekintünk az új partnerünkkel való együttműködés elé, mely minden bizonnyal hozzájárul majd ahhoz, hogy a Tory Burch szépségápolási termékei a következő fejlődési szakaszba lépjenek és szépségápolási termékkörünk tovább bővüljön."

Marc Rey, a Shiseido Americas vezérigazgatója és a Shiseido növekedésért felelős vezető tisztviselője szerint "a Tory Burch erős, vezető divatmárka, amelynek értékei sok tekintetben egyeznek a Shiseido értékeivel, így nagy izgalommal várjuk a közös munkát. Úgy gondoljuk, rendkívül kedvezők a lehetőségek a Tory Burch üzleti tevékenységének bővítésére, és a Shiseido megtiszteltetésnek tekinti, hogy biztosíthatja a Tory Burch számára az ehhez szükséges erőforrásokat. Tory elképzelései és a márka jövőorientált, a digitális eszközök alkalmazásának általánossá tételét célzó hozzáállása, valamint a Shiseido globális platformja és szépségipari és technológiai szakértelme együttesen olyan alapokat biztosít cégeink számára, amelyre építve még szorosabb kapcsolatokat hozhatunk létre a fogyasztókkal, és kibontakoztathatjuk a márkában rejlő összes lehetőséget. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhatunk Toryval, akire mindannyian példaképként tekintünk merész ötletei, vállalkozói hozzáértése és a nők társadalmi és gazdasági szerepének erősítéséért, érdekérvényesítésük lehetővé tételéért való kiállása miatt, és nagy várakozással tekintünk a Tory csapatával való szoros együttműködés elé."

Amit a Shiseido Company, Limitedről tudni kell…

A Shiseido 1872-ben kezdte meg működését Japán első nyugati minta alapján kialakított gyógyszertáraként. A vállalkozás folyamatosan bővítette termékkörét, és végül olyan kozmetikai vállalattá nőtte ki magát, amely a keleten és nyugaton egyaránt legmodernebbnek számító technológia alkalmazásával készült, a legmagasabb szintű minőségi és esztétikai elveken alapuló termékeket biztosít vevői számára. A ma már a világon az egyik vezető kozmetikai vállalatként ismert, japán gyökerekkel rendelkező cég neve, a Shiseido a szépségápolási ágazatban a legmagasabb minőség szinonimájának számít. A Shiseido globális bőrápolási, smink- és illatszerportfóliójában megtalálhatók rendkívül hatékony, különleges bőrápolási termékek is, valamint egy bőrélénkítő/-világosító termékcsalád. A Shiseido kozmetikai szalonok és fodrászszalonok számára is kínál professzionális termékeket, és termékpalettáján megtalálhatók testápolási, napvédő és férfi bőrápolási termékek is. A mintegy 140 éves szépségipari múlttal rendelkező Shiseido vállalatcsoport legmodernebb technológiát képviselő, innovatív márkái ma már több mint 120 országban elérhetők. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: http://www.shiseidogroup.com/.

Amit a Tory Burchről tudni kell…

A Tory Burch egy amerikai, ún. lifestyle (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) márka, amely szerte a világon arra ösztönzi az embereket, hogy színes életet éljenek, fejezzék ki személyiségüket, higgyenek a szépségben és bízzanak önmagukban. A vállalat 2004 februárjában kezdte meg tevékenységét, és termékportfóliójában ma már számos terméktípus megtalálható, kezdve a lábbeliktől és kézitáskáktól a készruhákon át egészen a lakberendezési cikkekig, melyek mindegyike a vállalat alapítója, ügyvezető elnöke és kreatív vezetője, Tory Burch egyedi stílusát tükrözi. A különleges stílusú árucikkek több mint 250, Észak-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Latin-Amerikában, Ázsiában és Ausztráliában működő Tory Burch butikban vásárolhatók, továbbá szerte a világon több mint 3000 áruházban és szaküzletben, valamint online is, a toryburch.com internetes oldalon. A márka elkötelezettségét az iránt, hogy segítse a nőket álmaik beteljesítésében, a Tory Burch Alapítvány tevékenysége is tükrözi, amely az Amerikai Egyesült Államokban a nők szerepvállalásának erősítését és vállalkozói lehetőségeik bővítését célzó munkát végez.
https://www.toryburch.com ("folyt.")

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



2019. augusztus 9., péntek 12:28

A Shiseido és a Tory Burch hosszú távú partnerségi megállapodást kötött "(3. rész)"
    Tokió és New York, 2019. augusztus 9., péntek (Business Wire/OTS) -

        Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190807005529/en/

Kapcsolat:
Média:
Shiseido Americas:
Jadzia Zielinski Tirsch
SVP, Corporate Communications
212-805-2357
jtirsch@sac.shiseido.com

Tory Burch:
Frances Pennington
SVP PR & Brand Communications
646-723-6629
fpennington@toryburch.com

Shiseido - tokiói székhely:
Tatsuyoshi Endo
Global Communications Department
Tatsuyoshi.endo@to.shiseido.co.jp
Forrás: Shiseido Company, Limited
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.