2024. március 29. péntek

2019. augusztus 5., hétfő 09:26

A Kreisel Electric és a VinFast együttműködnek egy elektromos autókhoz való új akkumulátor kifejlesztése céljából
    Rainbach (Ausztria), 2019. augusztus 5., hétfő (APA/OTS) - A most aláírt együttműködési megállapodás értelmében a Kreisel és a VinFast közösen fogják kifejleszteni a VinFast 2020-ban piacra kerülő elektromos autóihoz és buszaihoz az akkumulátort.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
A VinFast Manufacturing & Trading Co., Ltd. (a továbbiakban "VinFast") bejelentette, hogy együttműködési megállapodást írt alá a Kreisel Electric-kel egy, a VinFast vietnámi gyárában készülő elektromos autókhoz és buszokhoz való akkumulátor kifejlesztéséről. A VinFast azért választotta partneréül a Kreiselt, mivel annak termékei megfelelnek a VinFast magas minőség, kis súly, fokozott biztonság és tartósság iránti követelményeinek. A Kreisellel való együttműködésnek köszönhetően a Kreisel technológiájának felhasználásával a VinFast felgyorsíthatja elektromos autói és buszai gyártását, és így már 2020-ban megkezdheti azok piaci forgalmazását.

A Kreisel Electric, amely úttörőnek számít az akkumulátorok és az elektromos gépjárművek energiaellátását szolgáló megoldások kifejlesztése terén, jelenleg az új generációs energiarendszereket előállító szektor egyik legnevesebb vállalata. A Kreisel Electric termékei kiemelkedő értéket képviselnek kis méretüknek, jó hőelvezetésüknek, biztonságosságuknak, gyors feltöltődésüknek és hosszú üzemidejüknek, valamint rendkívül alacsony előállítási költségeiknek köszönhetően. A Kreisel Electric nemrégiben elnyerte a Frost & Sullivan Vezető Termék Díját (Product Leadership Award), mellyel azoknak a vállalatoknak az eredményeit ismerik el, amelyek a világot átformáló, úttörő termékeket és technológiákat hoznak létre.

"Úgy gondoljuk, hogy a Kreisel Electric olyan előremutató megoldásokat biztosít a VinFast elektromos autóihoz, amelyek minden tekintetben kielégítik a fogyasztók minőség és biztonság iránti igényeit" - nyilatkozta Le Thi Thu Thuy, a Vingroup elnökhelyettese és a VinFast elnöknője.

Amit a Kreisel Electric GmbH & Co KG-ről tudni kell…

A Kreisel Electric GmbH & Co KG (Ausztria) innovatív rendszermegoldásokat biztosít e-mobilitási és stacionárius alkalmazásokhoz, és a vállalat nevéhez fűződik a világ legkönnyebb és leghatékonyabb, nagy teljesítményű akkumulátorainak kifejlesztése. A cég újabb projektjei keretében már nem csak személyautókhoz, buszokhoz és teherautókhoz készít akkumulátorokat, hanem hajókhoz és repülőgépekhez is, továbbá helyhez kötött energiatároló rendszerek kifejlesztésén is dolgozik.

www.kreiselelectric.com

Markus Kreisel