OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. augusztus 5., hétfő 09:26

A Kreisel Electric és a VinFast együttműködnek egy elektromos autókhoz való új akkumulátor kifejlesztése céljából
    Rainbach (Ausztria), 2019. augusztus 5., hétfő (APA/OTS) - A most aláírt együttműködési megállapodás értelmében a Kreisel és a VinFast közösen fogják kifejleszteni a VinFast 2020-ban piacra kerülő elektromos autóihoz és buszaihoz az akkumulátort.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190805_001.jpg
A VinFast Manufacturing & Trading Co., Ltd. (a továbbiakban "VinFast") bejelentette, hogy együttműködési megállapodást írt alá a Kreisel Electric-kel egy, a VinFast vietnámi gyárában készülő elektromos autókhoz és buszokhoz való akkumulátor kifejlesztéséről. A VinFast azért választotta partneréül a Kreiselt, mivel annak termékei megfelelnek a VinFast magas minőség, kis súly, fokozott biztonság és tartósság iránti követelményeinek. A Kreisellel való együttműködésnek köszönhetően a Kreisel technológiájának felhasználásával a VinFast felgyorsíthatja elektromos autói és buszai gyártását, és így már 2020-ban megkezdheti azok piaci forgalmazását.

A Kreisel Electric, amely úttörőnek számít az akkumulátorok és az elektromos gépjárművek energiaellátását szolgáló megoldások kifejlesztése terén, jelenleg az új generációs energiarendszereket előállító szektor egyik legnevesebb vállalata. A Kreisel Electric termékei kiemelkedő értéket képviselnek kis méretüknek, jó hőelvezetésüknek, biztonságosságuknak, gyors feltöltődésüknek és hosszú üzemidejüknek, valamint rendkívül alacsony előállítási költségeiknek köszönhetően. A Kreisel Electric nemrégiben elnyerte a Frost & Sullivan Vezető Termék Díját (Product Leadership Award), mellyel azoknak a vállalatoknak az eredményeit ismerik el, amelyek a világot átformáló, úttörő termékeket és technológiákat hoznak létre.

"Úgy gondoljuk, hogy a Kreisel Electric olyan előremutató megoldásokat biztosít a VinFast elektromos autóihoz, amelyek minden tekintetben kielégítik a fogyasztók minőség és biztonság iránti igényeit" - nyilatkozta Le Thi Thu Thuy, a Vingroup elnökhelyettese és a VinFast elnöknője.

Amit a Kreisel Electric GmbH & Co KG-ről tudni kell…

A Kreisel Electric GmbH & Co KG (Ausztria) innovatív rendszermegoldásokat biztosít e-mobilitási és stacionárius alkalmazásokhoz, és a vállalat nevéhez fűződik a világ legkönnyebb és leghatékonyabb, nagy teljesítményű akkumulátorainak kifejlesztése. A cég újabb projektjei keretében már nem csak személyautókhoz, buszokhoz és teherautókhoz készít akkumulátorokat, hanem hajókhoz és repülőgépekhez is, továbbá helyhez kötött energiatároló rendszerek kifejlesztésén is dolgozik.

www.kreiselelectric.com

Markus Kreisel
presse@kreiselelectric.com
Tel.:+43/7949/21400
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.