OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. augusztus 1., csütörtök 13:17

A Pagani Automobili a Zynga CSR Racing 2 játékában mutatta be új sportkocsiját, a Huayra Roadster BC-t (1. rész)
    San Francisco, 2019. augusztus 1., csütörtök (Business Wire/OTS) - Első alkalommal mutatta be új modelljét egy autógyártó egy mobil játékban - Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető cége, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma bemutatta a Pagani Automobili fantasztikus, új hipersportautóját, a Huayra Roadster BC-t a világ egyik legnépszerűbb mobil gyorsulási autóverseny játékában, a CSR Racing 2-ben (a továbbiakban "CSR2"). Ez az első alkalom, hogy egy autógyártó cég egy valódi dizájner sportautót egy mobil játék egyik autójaként mutat be a nagyközönségnek. A Roadster BC egy különleges, 80 futamot tartalmazó ún. "ladder" ([rang]létra, azaz fokozatosan nehezedő futamokból álló versenysorozat) versenyben jelenik meg, amelynek végén láthatóvá válik az időfutamokon elért részidők összesítése alapján összeálló rangsor.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190731005021/en/

A Pagani Huayra Roadster BC Pagani kivételes műszaki és mérnöki fejlesztéseit megtestesítő hiperautó, amely ugyanakkor a stílus és elegancia terén végzett alapos kutatások eredményeként rendkívüli külső adottságokkal is rendelkezik. A Zynga rendkívül élethű és aprólékos, a legapróbb részleteket is visszaadó grafikát alkalmazva jeleníti meg a CSR2-ben az autót, amelyet a valós életben is egyedi alkatrészekből, az adott ügyfél igényeit is figyelembe véve állít össze a Pagani.

"A CSR2 lehetőséget kínál a játékosok számára, hogy olyan ritka és különleges autókat vezessenek, amelyekről legtöbben csak álmodni merünk" - magyarázta Julian Widdows, a CSR2 alelnöke. "Az, ahogyan az elegáns Pagani Roadster BC végigszáguld a CSR2 pályáin, a tudomány és a művészet ötvözésének egyedülálló példája. Rendkívüli büszkeséggel tölt el minket, hogy a Pagani Automobili partneréül választotta cégünket a Roadster BC nagyközönségnek való bemutatásához."

"Amikor Horacio Pagani 44 évvel ezelőtt elkezdett autókat tervezni, még elképzelhetetlen volt, hogy egy olyan autót, mint a Roadster BC, valaha is egy mobiljátékban mutat be majd cége a nagyközönségnek" - mesélte Michael Staskin, a Pagani Automobili America ügyvezető igazgatója. "Azért választottuk partnerünkként a CSR2-t a Roadster BC bemutatása céljára, mert mindkét vállalat vezetőnek számít a maga ágazatában, mert cégeink egyaránt az egészen az apró részletekig menő, tökéletes dizájn hívei, valamint, mert mindkét vállalkozás folyamatosan olyan (valódi és virtuális) autókat tervez, amelyek szinte minden tekintetben eltérnek az autóiparban megszokott, hagyományos termékektől."

A CSR2 a Huayra Roadster BC-t egy 80 futamos, ún. "ladder" versenysorozat keretében vezeti be, amelybe a játékosok egy Pagani Huayra Coupéval nevezhetnek be. A Pagani Huayra Coupét minden játékos ajándékba kapja. A verseny folyamán a játékosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy megszerezzenek egy Pagani Huayra Roadster BC-t, és hozzáadják azt meglévő autóparkjukhoz. Végső jutalomként a játékosok elnyerhetnek egy Pagani Zonda HP Barchettát, mellyel teljessé tehetik Pagani autógyűjteményüket. A kiterjesztett valóság kínálta eszközök révén a játékosok leparkolhatnak Pagani autóikkal házuk autóbeállójában, és autóik bármelyik paneljét felnyithatják, hogy közelről megvizsgálják autóik minden egyes részletét.

A CSR2 ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházból. További információkért a CSR2-ről kérjük, kövesse a játékot a közösségi oldalakon (Facebook, Twitter, Instagram és YouTube).

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását. Ez idáig több mint egy milliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zyngát a Twitteren és a Facebookon.

Amit a Pagani Automobili S.p.A.-ról tudni kell…

A Pagani Automobili S.p.A egy szupersportautókat gyártó olaszországi vállalat. A céget 1998-ban alapította Horacio Pagani, és központja Olaszországban, Modena megyében, San Cesario Sul Panaróban található. A vállalat filozófiáját a reneszánsz érából, a nagy Leonardo da Vincitől kölcsönözte, aki 500 évvel ezelőtt kijelentette: "A művészeteknek és a tudománynak együtt, kéz a kézben kell haladniuk." A Pagani Automobili ennek az inspiráló hitvallásnak a jegyében alkotja meg autóit, ötvözve a technológiát és az eleganciát, a funkcionalitást és az esztétikai értékeket, a kézzel végzett munkát és a technológiai know-how-t.

A CSR Racing 2-vel (CSR2) kapcsolatos sajtóanyagok ide kattintva érhetők el. https://app.box.com/s/katm8furv39fduafgeqxkbktjn4ekjez



2019. augusztus 1., csütörtök 13:17

A Pagani Automobili a Zynga CSR Racing 2 játékában mutatta be új sportkocsiját, a Huayra Roadster BC-t (2. rész)
    San Francisco, 2019. augusztus 1., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt a CSR Racing 2 játék jövőbeli kiegészítésére és frissítéseire vonatkoznak. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "kilátások", "prognosztizált", "tervezett", "szándékozik", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett események bekövetkezése, illetve tervek sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, és maguk az események, illetve tervek is feltételezéseken alapulnak. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Investor Relations (Befektetői kapcsolatok) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen vagy a SEC honlapján, a www.sec.gov internetes címen.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190731005021/en/

Kapcsolat:
Zynga médiakapcsolatok:

Kenny Johnston
kjohnston@zynga.com | (602) 999-1890

vagy

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (a Zynga képviselője az USA-ban) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.