OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. július 29., hétfő 14:29

Tűnj ki a tömegből a Szigeten és mutasd meg kreativitásodat a Deichmann segítségével!
    Budapest, 2019. július 29., hétfő (OTS) - A Deichmann idén is ott lesz a Sziget fesztiválon! Magyarország legnagyobb cipőkereskedelmi hálózata egy kétszintes pop-up store-ral várja a fesztiválozókat, ahol nem csak kényelmes lábbeliket szerezhetnek be, de azokat Dent Kicks Custom segítségével egyedivé is varázsolhatják.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190729_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190729_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190729_003.jpg

A Deichmann egy olyan pop-up üzletet telepít ki a Szigetre, amelynek kínálatában a fesztiválozók kényelmét szolgáló, praktikus darabok kapnak helyet. Így például a napközbeni aktivitásokhoz papucsokat, az esti koncertekhez tornacipőket tudnak beszerezni, de az esetleges esős időre gondolva gumicsizma is lesz az üzletben, a gyerekkel érkezők pedig gyerek tornacipőkből is válogathatnak. A vásárlásért cserébe pedig hűsítő jégkásával kedveskedik a cipőkereskedelmi hálózat. Rá-adásul minden cipőhöz jár egy fesztiválos gym bag, szalmakalap vagy napszemüveg is.

A felnőtt és a gyermek érdeklődők a lábbeliket a saját maguk ízlésére szabhatják különböző eszközökkel (filcek, festékszórók, flitterek, stencil minták közül válogathatnak), amelyek használatában hostessek állnak majd segítségükre.
A sneaker-rajongóknak nem mindennapi meglepetéssel készül a Deichmann: augusztus 10-től augusztus 13-ig 13:00 és 19:00 óra között az ország egyetlen nemzetközileg is elismert custom sneaker alkotója, Kiss Csaba, azaz Dent Kicks Custom varázsolja egyedivé a fesztiválozók cipőit. Csaba 6 éve robbant be a sneakerek világába és azóta már nemzetközi karriert futott be custom sneakerek, azaz az egyedi készítésű sneakerek piacán. Mivel főleg külföldi megrendelőknek dolgozik, így még izgalmasabb lehetőség, hogy a Deichmann standjánál ő áll majd a festékszóró mögött. "Szeretem a kreatív dolgokat, ezért nagyon várom, hogy milyen ötletekkel jönnek majd a fesztiválozók. Természetesen azoknak sem kell izgulniuk, akik nem konkrét elképzeléssel jönnek, nekik készülök néhány fesztivál hangulatú és a '90-es éveket idéző mintával" - árulta el a kitelepülés kapcsán Dent Kicks Custom, aki azt javasolja, hogy ha tehetik, fehér cipőt válasszanak a látogatók a festésre.

A pihenni vágyó fesztiválozókat a cipőkereskedelmi hálózat standja előtti területen kényelmes fotelek várják. Az emeleten található fedett bárban pedig egy ital mellett akár a mobileszközeiket is feltölthetik, valamint egy szabadon használható WiFi hálózat is rendelkezésükre áll majd. A Deichmann a fesztivál minden napján 10 és 22 óra várja a látogatókat.

_____________________________________________________
Az esseni (Németország) székhelyű DEICHMANN SE megalapítására 1913-ban került sor, a cég mai napig 100 százalékban az alapító család tulajdonában van. A vállalat piacvezető az európai cipőkereskedelemben és világszerte 40.000 mun-katársat foglalkoztat, 4000 üzletet és 40 online boltot üzemeltet. DEICHMANN név alatt működnek üzletek Németországban, Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Franciaországban, Horvátországban, Lengyelországban, Litvániában, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Oroszországban, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában és Törökországban. A csoport ezen kívül jelen van Svájcban (Dosenbach/Ochsner Shoes/Ochsner Sport), Hollandiában és Belgiumban (vanHaren) és az Egyesült Államokban (Rack Room Shoes/Off Broadway). Németországban a Roland SE is a cégcsoporthoz tartozik. A MyShoes SE üzleteivel a vállalat jelen van Németországban, Ausztriában, Svájcban, valamint Lengyelországban. A cégcsoporthoz tartozik a SNIPES csoport is, amelynek üzletei vannak Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Franciaországban, Hollandiában, Olaszországban, Portugáliában, Spanyolországban és Svájcban. 2019-ben a tervek szerint a DEICHMANN piacra lép Észtországban és Lettországban. Dubaiban a DEICHMANN egy franchise partnerrel nyit új üzleteket. Ezen kívül a vállalat a T-Mall Global online platformon Kínában is kínálni fog egy válogatást a szortimentjéből.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.