OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. július 15., hétfő 09:51

A Blue Magic Inc. elindította a japanese-cuisine.com weboldalt, mely e-tanulási módszerekkel biztosít oktatást az autentikus japán konyhaművészetről és ételkészítési technikákról
    Tokió, 2019. július 15., hétfő (Business Wire/OTS) - A világon az egyetlen kurzus, amely megfelel a japán kormány által is elismert bronz tanúsítási rendszer követelményeinek - A tokiói székhelyű Blue Magic Inc. vállalat (vezérigazgató: Jukiko Akimoto) a kiotói Japán Konyhaművészeti Akadémiával (igazgató: Joshihiro Murata) együttműködésben kidolgozott egy e-tanulási programot, melynek keretében az autentikus japán konyhaművészetről és ételkészítési technikákról biztosít képzést. A program a tervek szerint 2019. július 12-től már globálisan is elérhető lesz.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190711005266/en/

Bár a világ különböző országaiban több mint 120000 japán étterem működik, a statisztikai adatok szerint mindössze három százalékukat vezetik japán nemzetiségű séfek. A japán éttermekben dolgozó hivatásos szakácsok és a gasztronómiai akadémiákon tanulók körében ugyanakkor rendkívül nagy az érdeklődés a japán konyha iránt, és igen sokan szeretnék elsajátítani az autentikus japán ételek elkészítésének módját.

Ennek ellenére szinte sehol a világon nem működik japán gasztronómiai módszereket oktató iskola. Kivéve néhány éttermet, nincsen olyan hely, ahol meg lehetne tanulni, hogyan kell elkészíteni a japán ételeket.

Ezt a hiányosságot hivatott orvosolni az e-tanulási projekt, mely a japán konyhaművészet felvirágoztatásának és a japán gasztronómiai kultúra terjesztésének előmozdítása céljából lehetőséget kínál arra, hogy bárki - függetlenül attól, hogy a világ mely részén él - elsajátíthassa a japán ételkészítési technikákat és ismereteket szerezhessen a japán konyhaművészetről.

Az online képzés tantervét a Japán Konyhaművészeti Akadémia állította össze, az oktatók pedig Japán legjobb séfjei közül kerülnek ki. A tananyagot úgy építették fel, hogy a felhasználók videók segítségével, lépésről lépésre sajátíthassák el a japán konyhaművészet alapját képező ételkészítési technikákat.

A tananyag megfelel a japán gasztronómiai ismeretek Japánon kívüli tanúsítására vonatkozóan a japán Mezőgazdasági, Erdészeti és Halászati Minisztérium által 2016. április 1-jén kiadott iránymutatás előírásainak. A program biztosítja a japán kormányzat által felállított tanúsítási rendszer szerinti bronz tanúsítvány megszerzéséhez szükséges összes ismeretet, illetve az előírt készségek elsajátításához szükséges teljes körű képzést. Az egyes órák tananyaga egyelőre angol és mandarin nyelven áll rendelkezésre, de tervezik a kurzus további nyelveken való biztosítását is.

A program a következő weboldalon érhető el: https://japanese-cuisine.com

Az e-tanulási program július 12-i elindításán felül a tervek szerint augusztus elején elérhetővé válik egy e-kereskedelmi weboldal is, ahol beszerezhetőek lesznek a japán fogások elkészítéséhez szükséges konyhai eszközök.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190711005266/en/

Kapcsolat:
Kérjük, kérdéseiket kapcsolattartónkhoz juttassák el:
Blue Magic Inc.
Ms Ayumi Kuji
info@japanese-cuisine.com
https://bluemagic.co.jp/

Forrás: Blue Magic Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.