OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. július 15., hétfő 09:30

A Kreisel Electric elnyerte a Frost & Sullivan díját annak elismeréseként, hogy a cég a vezető technológiai újítók egyik legjobbika.
    Rainbach im Mühlkreis/Austria, 2019. július 15., hétfő (APA/OTS) - A változások szükségessége a mobilitás terén manapság az egyik legtöbb vitát kiváltó téma. Az ausztriai Kreisel Electric vállalat kiemelkedő újítással teszi le a voksát amellett, hogy a jövő kulcsa a változás. A Kreisel Electric, melynek székhelye a felső-ausztriai Rainbach im Mühlkreis városában található, és amely mindössze négy évvel ezelőtt kezdte meg működését, 2019. július 10-én elnyerte a Frost & Sullivan Product Leadership díját, melyet a világ legjobb mobilkommunikációs szolgáltató vállalatai körében osztanak ki.

    A cég alig néhány év alatt vezető technológiai vállalattá küzdötte fel magát

A Kreisel a díjat e-mobilitási akkumulátoráért érdemelte ki. "Ez az innovatív termék a világon egyedülálló a teljesítmény, a biztonság és a tartósság szempontjából" - méltatta a Frost & Sullivan az újítást a New York-i székhelyén tartott díjátadón. A Frost & Sullivan, amely globális tevékenységét 40 országban működő irodáin keresztül végzi, minden évben odaítéli a Technology Leadership (Technológiai vezető) díjat. A jelöltek olyan vállalatok közül kerülnek ki, amelyek aktív szerepet játszanak új technológiák kifejlesztésében és alkalmazásában. A Kreisel Electricnek odaítélt díj bizonyítéka annak, hogy ma már a Kreisel Electric is ebbe az elit csoportba tartozik. A magas szintű nemzetközi elismerést a felső-ausztriai vállalat azért a kiemelkedő újítást képviselő termékéért kapta, melyet szerte a világon előszeretettel használnak üzleti vállalkozások és magánszemélyek egyaránt.

A biztonság az első

Az akkumulátorok hagyományosan az e-mobilitás gyenge pontjának számítanak. A Kreisel termékének köszönhetően azonban mostantól fordított lesz a helyzet: a cég által kifejlesztett akkumulátor a különleges összeszerelési technológiának és az energiaáramlást hatékonyan szabályzó, innovatív hőkezelésnek köszönhetően kiemelkedő biztonsági jellemzőkkel, teljesítménnyel és hosszú élettartammal rendelkezik. Ezt csak tetézi az, hogy a terméktervezés során a hatékonyságra is nagy súlyt fektettek, valamint, hogy az akkumulátor előállítása rendkívül költséghatékony és teljesen automatizált.

Három fiútestvér: három kiemelkedően sikeres vállalkozó

Áttörést jelentő ötletek, pontos tervezés, hatékony megvalósítás - és mindez tökéletes időzítéssel. Ezek azok a tényezők, amelyek biztosították a három fiútestvér (Johann [terméktervező és elektromérnök], Markus [értékesítési és marketing szakember] és Philipp Kreisel [kutató/fejlesztő]) vállalkozásának sikerét. Az alig 3000 lakosú felső-ausztriai kisvárosban élő testvérek merész elképzeléseiknek és elhivatottságuknak köszönhetően megalkották a világ legjobb akkumulátorát, bizonyságot téve arról, hogy semmi sem lehetetlen. Sikerükhöz ugyanakkor hozzájárult több, nekik nem csak bizalmat szavazó, hanem pénzügyi hátteret is biztosító partner, köztük az OÖ Landesbank, az Invest AG, a Bank Austria és a VKB, és a vállalat rendkívül motivált alkalmazottainak támogatása. A cég alapítóit és alkalmazottait egyaránt a folyamatos kutatás és fejlesztés, valamint a magas minőség iránt elkötelezettség és az alapos szakmai tudás és hozzáértés jellemzi.

Sajtókapcsolatok:

Markus Kreisel
presse@kreiselelectric.com
+43 7949 / 21400

Kreisel Electric GmbH & Co. KG
Kreiselstrasse 1, 4261 Rainbach i. M.

http://www.kreiselelectric.com/presse

http://www.apimages.com/metadata/Index/Kreisel-Electric-receives-the-Frost-amp-Sulli-/b8b5c6d3b16341
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.