OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. július 9., kedd 11:47

A Mary Kay Inc. a University of the Philippines Medical Alumni Society of America 34. éves nagygyűlésének szponzora
    Dallas, 2019. július 9., kedd (Business Wire/OTS) - A nagygyűlés a legutóbbi azoknak az eseményeknek a sorában, amelyeket a globális szépségápolási márka a tudományos és oktatói közösségekkel való együttműködése keretében szponzorként támogatott - A bőrápolási innovációk terén vezetőnek számító Mary Kay Inc. évtizedekre visszanyúló hagyományaihoz híven továbbra is elkötelezetten támogatja a tudományos fejlődést, mely tevékenysége keretében ezúttal a University of the Philippines Medical Alumni Society of America (UPMASA) Dallasban megrendezett 34. éves nagygyűlését szponzorálta. A július 2-tól 6-ig tartó konferencián, amelynek a Fairmont Hotel szolgált helyszínéül, az Amerikai Egyesült Államokból és a Fülöp-szigetekről több mint 500 orvos vett részt, akik a dermatológiai kérdésektől kezdve ortopédiai problémákon át a neurológiai újdonságokig számos témát vitattak meg.

    Az UPMASA non-profit szervezet, amely egészségügyi segítségnyújtást biztosít és támogatja az orvosképzést a Fülöp-szigeteken. A 20 tagszervezettel rendelkező, több mint 2000, főként az USA-ban és a Fülöp-szigeteken dolgozó orvost tömörítő szervezet tagjainak többsége klinikus, kutató vagy orvosképzésben tevékenykedő oktató, illetve közösségi kezdeményezésekben részt vevő gyógyító.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy részt vehetünk olyan eseményeken, illetve szponzorként támogathatunk olyan rendezvényeket, mint amilyen az UPMASA éves nagygyűlése is, és ezáltal hozzájárulhatunk a technológiai fejlődéshez és az oktatás előreviteléhez az egészségügy és a bőrápolás terén" - nyilatkozta Dr. Lucy Gildea, a Mary Kay tudományos vezetője. "Örömünkre szolgál, hogy e szponzorálással ugyanakkor támogatjuk az UPMASA texasi tagszervezetének humanitárius tevékenységét is, melynek egyik célja a Johnson County Children's Advocacy Center és a dallasi Boys and Girls Club segítése."

Az UPMASA támogatja a University of the Philippines College of Medicine (UPCM) és a Philippine General Hospital (PGH) jótékonysági tevékenységét, melynek keretében a PGH Rákkutató Intézete (Cancer Institute) Cesium elnevezésű projektje számára gyógyászati termékeket biztosít a Fülöp-szigeteki rákban szenvedő rászorulók kezeléséhez.

A Mary Kay volt a házigazdája annak a nagygyűlés keretében megrendezett kiállításnak, amelyen az érdeklődők megismerkedhettek a cég TimeWise® Miracle Set 3D® termékével, és betekintést nyerhettek a cég szépségápolási termékeinek alapjául szolgáló tudományos tevékenységbe.

"A Mary Kay bőkezű támogatása lehetővé teszi az UPMASA számára, hogy tovább folytassa az egészségügyi ellátást és az orvosképzést támogató tevékenységét mind a Fülöp-szigeteken, mind Észak-Amerikában" - mondta el Dr. Ponciano Cruz, az UPMASA AGC elnöke. "Ugyanakkor segítségül szolgál számunkra ahhoz is, hogy olyan jótékonysági célú tevékenységeket végezzünk, mint például az orvosi karok működésének dotálása, orvostanhallgatói ösztöndíjak nyújtása és a Philippines General Hospital működéséhez infrastrukturális elemek és berendezések biztosítása."

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek előállítása iránt. A Mary Kay Alapítványon (Mary Kay Foundation?) keresztül a vállalat ez idáig több mint 78 millió USA dollárt adományozott rákkutatási célokra, valamint a családon belüli erőszak áldozatai számára létesített menedékházak létesítése céljára. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190707005049/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.