OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 25. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. június 28., péntek 15:01

Biztonságban vannak a Cryo-Save őssejt mintái a FamiCord Csoportban
    Budapest, 2019. június 28., péntek (OTS) - 2019.06.27-én több portálon megjelent Cryo-Save őssejtbankot érintő hírrel kapcsolatban a következő közleményt tesszük.

    A KRIO Intézet Sejt és Szövetbank Zrt. (1026 Budapest Kelemen László utca 12.) nem azonos a Cryo-Save Sejtbankkal. A KRIO Intézet, ahogy az elmúlt 20 évben, úgy most is stabilan és zavartalanul működik.

A KRIO Intézet a nemzetközi FamiCord Cégcsoport magyarországi tagja.

A Cryo-Save megkeresésére korábban létrejött egy megállapodás a Cryo-Save és a PBKM FamiCord között, melynek értelmében a FamiCord lehetőséget adott arra, hogy a Cryo-Save átszállítsa a mintákat a PBKM FamiCord varsói központjába. A minták tárolása a PBKM laboratóriumában biztonságos körülmények között folytatódik. Bármely ügyfél, aki tájékozódni szeretne a mintájáról a következő űrlap kitöltésével teheti meg:  https://famicord.eu/contact

A FamiCord Európa legnagyobb és a világ ötödik legnagyobb őssejtbankja, amely tíz laboratóriumot működtet Európában. Minden harmadik Európában gyűjtött köldökzsinórvér minta a FamiCord laboratóriumában kerül feldolgozásra. A cégnek erős pénzügyi befektetői háttere van többek között olyan pénzügyi befektetők, mint AOC (Németország), Nationale Netherlands, Invesco (USA), Rockbridge, Oil Fund of Norway, Allianz és mások.

A KRIO Intézet kiemelten fontosnak tartja, hogy egyetlen őssejtminta se vesszen kárba. Magyarország első és legnagyobb őssejtbankjaként, több mint 20 éve tároljuk budapesti intézetünkben a hozzánk forduló családok mintáit. Bármely őssejt levétellel és tárolással kapcsolatos kérdés esetén, keressék bizalommal munkatársainkat.

Kontakt személy: Sebes János 06-20-916-4533
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.