OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. június 28., péntek 09:05

A Phunware globális kibocsátás keretében kínálja a Phun alkalmazás tokent
    Austin, Texas állam, USA , 2019. június 28., péntek (Business Wire/OTS) - A Phunware, Inc. (NASDAQ: PHUN) (a továbbiakban a "Vállalat") egy teljes mértékben integrált, felhő alapú vállalati platform mobileszközökhöz, amely szerte a világon számos márka számára kínál termékeket, megoldásokat, adatokat és szolgáltatásokat, bejelentette, hogy a nemzetközi piacokon már megvásárolható a Phun alkalmazás (utility) token.

    "A Phun egy új alkalmazás (avagy használati/felhasználói) token, amely lehetővé teszi a nemzetközi piaci közösség számára, hogy részt vegyen blokkláncalapú adatcserénkben és mobil ügyféllojalitási ökoszisztémánkban, miközben cégünk azon munkálkodik, hogy a Phun bekerüljön a globálisan elfogadott, uralkodó tokenek közé és jegyzésre kerüljön a kriptotőzsdéken" - fejtette ki Randall Crowder, a Phunware operatív vezetője.

A Phunware székhelye Austinban, Texas államban található. A Vállalat 10 éves fennállása óta számos sikert ért el a világ legnagyobb szervezetei számára végzett munkája során. Legyen az lebilincselő mobiljátékok és mozifilmek készítésének támogatása a Paramount Pictures International számára, a Juniper, a Cisco vagy a HP Aruba hardverjéhez alkalmazásalapú lokációs szolgáltatások nyújtásához szükséges megoldások biztosítása vagy az olyan elektronikus egészségügyi nyilvántartások (Electronic Health Records [HER]) integrálása, mint az Epic vagy a Cerner a betegek egészségügyi ellátással kapcsolatos elégedettségének növelése céljából, a több mobileszközön való tartalombiztosítást szolgáltatásként (Multiscreen as a Service [MaaS]) kínáló Phunware jelentős mértékben hozzájárult a világ 1000 legnagyobb vállalata közé tartozó cégek arra irányuló kezdeményezéseinek sikeréhez, hogy iOS és Android eszközöket használó ügyfeleik elkötelezése, a tartalmak kezelése és monetizálása érdekében standardizálják és optimalizálják a másodpercenként több százezernyi világszerte lebonyolított app tranzakciót.

"MaaS platformunk több mint 1 milliárd eszközzel lép kapcsolatba havonta, és átlagosan 4 milliárdnál is több tranzakciót/eseményt dolgoz fel naponta szerte a világon" - magyarázta S. Knitowski, a Phunware társalapítója és vezérigazgatója. "Mielőtt nyilvános forgalomba bocsátottuk részvényeinket a múlt év végén, legnagyobb stratégiai befektetőink között megtalálható volt a Cisco Systems, a Samsung, a WWE és a PLDT. Mobil megoldáscsomagjaink olyan igen különböző ágazatokban tevékenykedő szervezetek szoftver, adatkezelés és alkalmazások iránti igényeit elégítették ki sikeresen, mint az NFL, a NASCAR és az Olimpiai Játékok, illetve a kiskereskedelmi, ingatlanforgalmazási, egészségügyi, technológiai, légiforgalmi és vendéglátási ágazatokban hasonló pozícióban lévő cégek."

A jelenlegi szabályzási környezetnek való megfelelés érdekében a Phunware nemrégiben létrehozott egy, a Phunt és a PhunCoint magában foglaló, duális tokenstruktúrát. A Phun olyan használati token, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy digitális tevékenységükből pénzre tegyenek szert, miközben kedvenc márkáikkal kapcsolatba lépnek, míg a PhunCoin egy ERC-20 alapú, a PhunCoin birtokosainak osztalékot biztosító értékpapír (security) token, amely révén a fogyasztók digitális identitásukat monetizálhatják.

A jelenlegi szabályzási előírások következtében a Phun először csak az Amerikai Egyesült Államokon és Kanadán kívül lesz hozzáférhető. Az Amerikai Egyesült Államokon és Kanadán kívüli befektetők a Phunt a következő internetes címen való regisztrációval vásárolhatják meg: https://buy.phuntoken.com/.

További információkért a Phunról kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://www.phuntoken.com/ vagy írjon e-mailt a következő címre: phun@phunware.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190625006051/en/

Kapcsolat:
PR és média kapcsolatok:
Brent Brightwell
bbrightwell@phunware.com
T: (512) 693-4199 x6604

Befektetői kapcsolatok:
Phunware, Inc.
investorrelations@phunware.com
T: (512) 693-4199

Forrás: Phunware, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.