OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. január 23. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. június 21., péntek 13:57

Induljon a puli! Kutyás élmények a Vajdahunyadvárban
    Budapest, 2019. június 21., péntek (OTS) - MAGYAR KUTYAFAJTÁK ÉJSZAKÁJA június 22-én, szombaton 16.00-24.00 óráig!

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_00220190621.jpg

Idén a legugatósabb négylábú barátaink a főszereplők a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban Múzeumok Éjszakáján. Ismerkedjenek meg a kilenc magyar hungarikum kutyafajtával, vegyenek részt a látványos bemutatókon és hallgassanak izgalmas kutyás ismeretterjesztő előadásokat. Az érdeklődők végigjárhatják az interaktív múzeumi élménypályát, de akár a tudásukat is összemérhetik a Legyen Ön is kutyaokos vetélkedőkön!

Ezenkívül kutyasimogató, koncert, vetítés, kézműves foglalkozások, éjszakai toronytúrák és mesemondás is szerepel a leghosszabb múzeumi éjszaka programjai között!

Részletek:  www.mmgm.hu!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.