OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2019. június 19., szerda 12:10

Családbarát ország születik! - Három projekt egy cél szolgálatában
    Budapest, 2019. június 19., szerda (OTS) - A CSBO (Családbarát Ország NK. Kft.) a magyar családok szolgálatában álló kutatási, képzési, innovatív és szemléletformáló tudásközpont, mely kutatási eredményekre támaszkodva a családokat támogató programokat fejleszt és valósít meg. Társaságunk jelenleg három európai uniós finanszírozású projekt megvalósulását segíti, melyek izgalmas és a családok számára hasznos újdonságairól számolunk be.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190619_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190619_002.jpg

A Családbarát ország (EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001) projekt keretében működő www.csalad.hu oldal április 15-től megújulva, dinamikus dizájnnal, friss tartalommal várja azokat, akik pontos információkra kíváncsiak a családtámogatásokkal és a Családvédelmi Akciótervvel kapcsolatban vagy szeretnének a családi életet érintő más témákban elmélyedni. A portál hiteles információkkal, szakértői interjúkkal és életmód tartalmakkal segíti a családok tájékoztatását és szórakoztatását, apák napi meglepetésként pedig Csobot Adél kismamanaplója mellett útjára indul Takács Bence, kétgyermekes televíziós műsorvezető Apajegy(zet) című apa-blogja is.

Ugyancsak a Családbarát ország projekt keretében került kialakításra a Családbarát Hely tanúsító védjegy, melynek elnyerése hitelesen bizonyítja, hogy egy szervezet családbarát szemléletű, azaz családbarát szolgáltatást nyújt, illetve családbarát munkahelyként működik.  A tanúsítás előfeltétele egy auditvizsgálat, melynek során felmérésre kerül, az adott szervezet.

A három fokozatú (bronz, ezüst, arany) védjegyrendszer kidolgozásával egyidejűleg elkészült a Családbarát Hely tanúsító védjegy weboldala, pályázati felülete is, ahol egyszerűen benyújthatják pályázatukat a szervezetek a tanúsító védjegy bronz fokozatára. A http://csalad.hu/csaladbarathely/ oldal tájékoztatást nyújt a minősítésről, megszerzésének feltételeiről és folyamatáról.

A "Kapcsolj egyből!" (Kríziskezelő szolgálatok fejlesztése EFOP-1.2.4-VEKOP-16-2016-00001) projekt célja a telefonos krízisszolgálatok fejlesztésével a válsághelyzetben lévők segítése. Az OKIT (Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat) együttműködésében 0-24 óra között elérhetően a kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem áldozatait segítik. Azért, hogy a segítség célba érhessen, elkészült egy kampány videó is, melynek főszereplője, a projekt nagykövete, Pásztor Anna énekesnő.

A "Gyermekút" (Kora gyermekkori intervenció ágazatközi fejlesztése, EFOP-1.9.5-VEKOP-16-2016-00001) projekt a gyermekek 0-6 éves kora között az eltérő, megkésett fejlődés felismerésének és az alkalmazott terápiás, fejlesztő eljárások megismertetése érdekében mintegy tízezer szakember képzését indította el az érintett ágazatokban (egészségügy, köznevelés, szociális, gyermekvédelmi, gyermekjóléti terület), valamint mentálhigiénés támogatást nyújt szakembereknek és szülőknek egyaránt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.