2024. március 28. csütörtök

2019. június 18., kedd 12:33

A WarnerMedia Innovation Lab folytatja a jövőbeli technológiák bevezetésére való felkészülést, és ezzel kapcsolatban több kulcsfontosságú bejelentést tett (1. rész)
    New York, 2019. június 18., kedd (Business Wire/OTS) - A Lab tájékoztatást adott New York Cityben létrehozandó, 5. generációs vezeték nélküli hálózatra támaszkodó létesítményéről és bejelentést tett a WarnerMedia Ad Sales-zel és az AT&T egyik vállalatával, a Xandrrel létrejött együttműködési megállapodásról, valamint egy tervezőcég megbízásáról - A csúcstechnológiai megoldások alkalmazása és új, fogyasztóközpontú termékek, szolgáltatások és élmények fejlesztése és kidolgozása iránti elkötelezettsége jegyében a The WarnerMedia Innovation Lab ma több kulcsfontosságú bejelentést tett: beszámolt arról, hogy New York City-ben kerül létrehozásra az AT&T 5G hálózatára támaszkodó létesítménye, egyikeként az AT&T első olyan állandó központjainak, amelyekben megtapasztalható az 5G hálózat működése. A Lab ugyanakkor további részleteket közölt a WarnerMedia Ad Sales-zel és az AT&T modern hirdetési és analitikai szolgáltatásokat nyújtó vállalatával, a Xandrrel való együttműködési megállapodásról. Továbbá a Lab bejelentette, hogy a New York City-beli létesítmény tervezési munkálatainak irányításával megbízott egy építész céget.

Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190617005252/en/

A WarnerMedia Innovation Lab egy Manhattan Chelsea negyedében létrehozásra kerülő, közel 2000 négyzetméter területű létesítményben fog működni, ahol helyet kap egy, a nagyközönség által is látogatható, a fogyasztói élmények megtapasztalására alkalmas, lebilincselő szektor, rugalmasan alakítható, beltéri és kültéri rendezvények tartására alkalmas területek, kifejezetten kutatás és fejlesztés céljára szolgáló egységek és egy nyított terű, együttműködést támogató, modern munkavégzési terület.

"A Lab nem pusztán egy technológiai inkubátor, hanem egy álomgyár is számunkra, ahol létrehozhatjuk azokat a csodákat, amelyeket a rajongók gyorsan megszerettek és már elvárnak a WarnerMedia-tól" - mesélte Jesse Redniss, a WarnerMedia Innovation Lab vezérigazgatója. "Itt lehetőségünk lesz arra, hogy a WarnerMedia legjobb történeteinek kreatív megalkotása során az AT&T csúcstechnológiát képviselő eszköztárára és partnereink segítségére támaszkodva olyan fogyasztói élményeket biztosítsunk, amelyeket az emberek egész életükben emlegetni fognak."

A Lab, amely a tervek szerint 2020 elejétől áll majd a stratégiai partnerek és a WarnerMedia többi üzleti egysége csapatainak rendelkezésére, az 5G hálózat kínálta lehetőségek felmérésével és különféle fejlesztési kezdeményezések elindításával egy olyan ökoszisztémát épít ki, amely valós idejű, virtuális együttműködést tesz lehetővé a WarnerMedia és az AT&T szolgáltatásainak és termékeinek biztosítása során. A ma bejelentett fejlesztések az AT&T azon elkötelezettségének folyományai, hogy 5G hálózatot biztosítson a WarnerMedia összes létesítménye számára: a New York City-ben működő Innovation Labban, a Los Angelesi Warner Bros.-nál és az AT&T SHAPE rendezvényén, továbbá az AT&T Seattle-ben megnyitott, The Lounge by AT&T nevet viselő üzletében és a WarnerMedia atlantai stúdióiban egyaránt rendelkezésre áll majd az 5G hálózat, melynek segítségével lehetőség nyílik a WarnerMedia tartalmai készítésének és fogyasztásának új alapokra helyezésére.

"Az AT&T különböző egységeivel együttműködve, a legfrissebb 5G technológiák használatával lebilincselő tartalmak létrehozására nyílik lehetőségünk, melyeket csúcstechnológiát képviselő reklámokkal tudunk fűszerezni" - mesélte David Christopher, az AT&T Mobility and Entertainment egységének elnöke. "A WarnerMedia Innovation Lab egy olyan hely lesz, ahol a fejlesztők, alkotók és látogatók egyaránt inspirációt kaphatnak a szórakoztatás határainak kitolásához. Mindezt pedig annak a vállalatnak köszönhetően, amely elsőként támaszkodott az Amerikai Egyesült Államokban az 5G mobilhálózat kínálta előnyökre."

A WarnerMedia elkötelezettsége az iránt, hogy a Lab számára biztosítsa a rajongói élmények forradalmasítását biztosító eszközöket, kiterjed a reklámokra is. Dan Riess, a WarnerMedia Ad Sales Advanced Advertising and Branded Content egységének vezetője a következőket nyilatkozta: "A történetmesélés vállalatunk DNS-ébe van kódolva és a történek sikerét a fogyasztók körében leginkább az határozza meg, hogy mennyire élvezetesek a tartalmak, ideértve a hirdetéseket is. A Lab kulcsfontosságú szerepet kap a hamarosan a piacra kerülő új hirdetések létrehozására szolgáló lehetőségek felmérését szolgáló kísérletekben és tanulási folyamatban."

A WarnerMedia Innovation Lab az AT&T modern hirdetési és analitikai szolgáltatásokat nyújtó vállalata, a Xandr által a fogyasztói szokásokról biztosított adatokra és technológiára támaszkodva olyan új hirdetési módozatokat tesztel és fejleszt majd, amelyek egyre autentikusabb és a fogyasztók elköteleződését egyre hatékonyabban elősegítő márkaüzeneteket lesznek képesek eljuttatni a fogyasztókhoz. Ennek az előnyös együttműködésnek köszönhetően innovatív fogyasztói élmények biztosítása válik lehetővé, és erősödik a vállalkozói szellem a WarnerMedia portfóliójába tartozó márkák körében.(folyt.)

2019. június 18., kedd 12:33

A WarnerMedia Innovation Lab folytatja a jövőbeli technológiák bevezetésére való felkészülést, és ezzel kapcsolatban több kulcsfontosságú bejelentést tett (2. rész)
    New York, 2019. június 18., kedd (Business Wire/OTS) -

"A Xandr folyamatosan kutatja azokat az új, innovatív lehetőségeket, amelyek segítik a piaci forgalmazást és jobb vizuális élményt biztosítanak a fogyasztók számára" - magyarázta Kirk McDonald, a Xandr marketing igazgatója. "Az AT&T Communications-nél és a WarnerMediánál dolgozó munkatársainkkal való együttműködésnek köszönhetően lehetőségünk van olyan új, innovatív hirdetési módozatok kidolgozására, amelyek biztosítják a fogyasztók elköteleződését, és ugyanakkor visszajelzést is nyújtanak a marketing szakemberek és a márkák számára. A WarnerMedia Innovation Lab fel fogja gyorsítani az új hirdetési módozatok bevezetését, és ugyanakkor biztosítja a helyszínt is az együttműködés révén elért eredmények bemutatásához."

Az új hirdetési módozatok lehetővé teszik a marketing szakemberek számára, hogy megtudják, hogyan fogadják üzeneteiket a nézők, mivel a Lab egy újfajta kapcsolatot létesít a hirdetés, a technológiai háttér és a tartalmak közt. Az újítások közé tartoznak az MR/VR (Mixed Reality [kevert valóság]/Virtual Reality [virtuális valóság]) applikációk, az új hirdetési technikákat hatékonyabbá tévő 5G-alapú, valamint jobb UI/UX-t (User Interface [felhasználói felület]/User Experience [felhasználó élmény]) biztosító eszközök, melyek alkalmazásával a hirdetések valóban látványosak és eredményesek lesznek.

A Lab New York City-beli létesítményének tervezési munkálataival a Design Republic elnevezésű építész céget bízták meg, amely idén nyáron kezdi meg a feladat elvégzését. A Design Republic vállalati munkavégzési terek, kiskereskedelmi üzletek és médiatechnológia tervezésével foglalkozó, díjnyertes építész cég, amely egyrészt azért kapta meg a megbízatást, mert vállalati kultúrája tökéletesen illeszkedik a WarnerMediáéhoz, továbbá azoknak az innovatív tervezési koncepcióknak az alapján, amelyeket olyan ügyfelek számára készített a közelmúltban, mint a Nasdaq, a Bvlgari és a WarnerMedia saját, Bleacher Report nevű cége.

"A Design Republic nagy izgalommal várja, hogy ismét együtt dolgozhasson a WarnerMedia-val" - nyilatkozta Inga Kruliene, vezető LEED szakember, a Design Republic társalapítója és igazgatója. "Izgatottan készülünk ennek a munkának a megkezdésére, melynek során kidolgozhatjuk az Innovation Lab hátterét, és segíthetünk a megalkotásában ennek a különleges, lebilincselő élményeket lehetővé tévő létesítménynek."

További információkért kérjük, látogasson el www.warnermediagroup.com Internetes oldalra.

Amit a WarnerMedia-ról tudni kell…

A WarnerMedia piacvezető média- és szórakoztatóipari vállalat, amely a cég tehetséges forgatókönyvíró- és újságíró-gárdája által készített prémiumkategóriás és populáris tartalmakat forgalmazza globális közönsége számára fogyasztói márkáin keresztül, melyek közé tartoznak a következők: HBO, Warner Bros., TNT, TBS, CNN, DC Entertainment, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, truTV és mások.
A WarnerMedia az AT&T Inc. (NYSE:T) részét képezi.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190617005252/en/

Kapcsolat:
Ashok Sinha
Ashok.Sinha@turner.com
212-275-5447

Lisa Marzullo
Lisa.marzullo@turner.com
212-275-6190

Forrás: WarnerMedia

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.