OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. október 16. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. június 17., hétfő 09:20

Az S BLOCK lesz a társházigazdája a World Blockchain Forum, Singapore & World Blockchain Award, Asia konferenciának
    Bern, Svájc, 2019. június 17., hétfő (Business Wire/OTS) - A nagy várakozással kísért ázsiai blokklánc konferencia és díjkiosztó, a World Blockchain Forum, Singapore & World Blockchain Award, Asia június 22-én és 23-án kerül megrendezésre Szingapúrban, a Marina Bay Sands szállodában. A konferenciára több mint 4000 neves vendéget várnak a világ minden tájáról, köztük kormányok tagjait, szabályozó hatóságok és befektetési intézmények vezetőit, blockchain projektek résztvevőit és pénzügyi technológiai szakértőket, továbbá a média képviselőit. A rendezvényen megvitatásra kerülnek az ágazati trendek és újítások, és díjakkal ismerik el azoknak a tevékenységét, akik az iparág fejlesztésének úttörőiként és előmozdítóiként hozzájárultak az ágazat egészséges és gyors növekedéséhez.

    A World Blockchain Forum Singapore & World Blockchain Award Asia társházigazdája az S BLOCK lesz. A gyorsan növekvő digitáliseszköz-kezelési platform, az S BLOCK kifejezetten a blockchain ágazat igényeinek kielégítése céljából jött létre. Ennek a rohamléptekkel fejlődő platformnak a célja a digitális pénzügyi ökoszisztéma kereskedelmi alapokra fektetése a 2019-es év végére. Az S BLOCK mottója: "unleash your digital assets" ("engedd szabadjára a digitális eszközeidben rejlő erőt"). A platform a befektetők számára hozzáférést biztosít olyan főbb kriptovalutákhoz, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH), valamint számos kevésbé ismert, ígéretes "niche" kriptovalutához annak érdekében, hogy demokratikusabb piaci hozzáférést tegyen lehetővé a befektetők számára. A kiemelkedő vállalati kultúrával és vezető technikai szakértelemmel rendelkező S BLOCK számára minden feltétel adott ahhoz, hogy a blokklánc ágazat piacvezetője legyen.

A WBF Singapore konferencián részt vesznek a legnagyobb szervezetek is, mint például az EY, a PwC, az R3, a Lenovo, a Huawei, a Dubai Blockchain Centre és számos egyéb vezető piaci szereplő, hogy megosszák nézeteiket a nagyközönséggel és bemutassák projektjeiket. A konferencián részletesen megvitatásra kerülnek a legaktuálisabb témák, mint például a "RegTech" (a hatósági előírásoknak való megfelelés biztosítása digitális eszközök, robotizáció vagy mesterséges intelligencia alkalmazásával, főként felhő alapú szolgáltatás révén), a "compliance" (szabályoknak való megfelelés) és az újonnan megjelenő, innovatív technológiák. Neves előadóink megosztják meglátásaikat a multinacionális politikákról és a blockchain előnyeiről, beszámolnak a legújabb irányzatokról és elmondják véleményüket a blokklánc jövőjéről. A WBF Singapore minden blokklánc iránt érdeklődőt, illetve e technológia felhasználóit és rajongóit is szívesen látja az eseményen. Reményeink szerint a konferencián részt vesznek a legjobb ázsiai szakértők, akik beszélnek majd a blokklánccal kapcsolatos innovatív ötleteikről és a legújabb, legfejlettebb technológiákról, és pontos elemzésekkel támasztják alá nézeteiket.

A rendezvény résztvevői találkozhatnak az ágazat számos híres alakjával és szakértőjével, és meghallgathatják véleményüket az iparág legfrissebb fejleményeiről, megismerkedhetnek a legújabb innovációkkal, kutatási eredményekkel és a globális kriptovilág teljes gazdasági térképével. Az S BLOCK előadása is minden bizonnyal nagy érdeklődésre tart majd számot a résztvevők körében. Manapság, amikor a blockchain technológia egyre inkább elfogadottá válik, és megkezdődött a kriptovaluta piac hosszú távú integrációjának folyamata, az S BLOCK továbbra is arra összpontosítja erőfeszítéseit, hogy elősegítse az ágazat fejlődését. Az S Block munkáját mindenben segíti a tehetséges alapító csapat, a kiemelkedő vállalati kultúra és a technikai kiválóság.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190614005232/en/

Kapcsolat:
SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek
contacts@sblock.com
www.sblock.com

Forrás: SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.