OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. június 13., csütörtök 11:21

Az OKEx natív tokenje, az OKB, valamint az OKLink stabil kriptopénze, az USDK jegyzésre kerül a Bitfinexen
    Valletta, Málta, 2019. június 13., csütörtök (Business Wire/OTS) - A világ egyik vezető digitáliseszköz-tőzsdéje, az OKEx ma bejelentette, hogy natív tokenje, az OKB, jegyzésre kerül egy másik vezető kriptovaluta tőzsdén, a Bitfinexen. A Bitfinex ugyanakkor az USDK-t is jegyezni fogja, amelyet egy blokklánc-technológiai vállalat, az OKLink, és egy, az USA-ban bejegyzett, nevadai székhelyű vagyonkezelő vállalat, a Prime Trust közösen fejlesztett ki (további információk ide kattintva érhetők el). A kilenc új kereskedési pár (USDK/USD, BTC/USDK, ETH/USDK, USDT/USDK, EOS/USDK, OKB/USD, OKB/BTC, OKB/ETH és OKB/USDT) hivatalosan 2019. június 13-án, de. 10:00 órakor (UTC) lesz elérhető a Bitfinexen.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190612005718/en/

Az OKEx ökosziszémáját erősítő OKB révén az OKEx felhasználói számára több különféle tevékenység végzése válik lehetővé, mint például egy OKEx partner tőzsde beállítása, kereskedési díjak kiegyenlítése, valamint új tokenek előjegyzése az OK Jumpstart tokenértékesítési platformon. A CoinMarketCapen elérhető adatok szerint a több használati esettel rendelkező OKB piaci részesedése az utóbbi hónapokban növekvő tendenciát mutatott.

Az OKEx natív tokenje, az OKB jelenleg az Ethereum hálózaton alapul (ERC20). Az idei év második felében azonban a token migrálásra kerül az OKEx által fejlesztett blokkláncra, az OKChainre (a projekt jelenleg a végső tesztelési szakaszban van).

"Célunk az, hogy a blockchain technológia segítségével egy újfajta gazdaságot virágoztassunk fel. A közvetítők kiküszöbölését és a pénzügyi inkluzivitás elérését célzó munkánkat azonban nem elszigetelt, önálló csoportként végezzük: úgy gondoljuk, hogy a piaci növekedés elindításának kulcsa a csapatmunka, ezért a sikeres együttműködés érdekében szövetséget kívánunk kötni a piac számos vezető szereplőjével" - magyarázta Andy Cheung, az OKEx operatív vezetője. "Az OKB Bitfinexen való jegyzése csak a kezdet, amely azt jelzi számunkra, hogy a többi piaci szereplő elismeri natív tokenünket és platformunkat. A következő lépés az, hogy felmérjük az ágazatban tevékenykedő más szervezetekkel való különféle együttműködési módozatokban rejlő további lehetőségeket. Számunkra állandó feladat, hogy egy tisztességes és átlátható kereskedési piacot működtessünk, és szívesen működünk együtt olyan partnerekkel, akik hasonló elveket vallanak."

Kérjük, kövesse az OKEx-et a Twitteren, hogy első kézből értesüljön a legfrissebb hírekről és fejleményekről.

VÉGE

Amit az OKExről tudni kell…

Az OKEx a világ egyik vezető digitáliseszköz-tőzsdéje, amelynek székhelye Máltán található. A tőzsde átfogó digitáliseszköz-kereskedési szolgáltatásokat nyújt, ideértve a fiatvaluta-token-kereskedelmet, a határidős ügyleteket és a derivatívakereskedést a tőzsdei kereskedők számára szerte a világon blokklánc technológia alkalmazásával. A tőzsde jelenleg több mint 400 tokennel és határidős devizapárral való kereskedést kínál, lehetővé téve a befektetőknek, hogy a számukra legoptimálisabb stratégiát alakítsák ki.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190612005718/en/

Kapcsolat:

Jennifer Chow
Jennifer.chow@okex.com

Vivien Choi
Vivien.choi@okex.com

Forrás: OKEx

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.