OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. június 7., péntek 14:03

VÁLASZ SAJTÓKÖZLEMÉNY
    Budapest, 2019. június 7., péntek (OTS) - A NÉBIH sajtóközleményben tette közzé, hogy a BOUNDARY termésnövelő készítmény forgalmazását felfüggesztette, mert a magyar laborvizsgálatok alapján a készítmény egyes tételei a kimutathatósági határértéken mozgó hatóanyagot tartalmazott.

    A ZFW Hortiservice Kft. megalakulása óta a szermaradékmentes technológiák elkötelezett híve és kizárólag ennek megfelelő kockázatmentes tápanyag visszapótlási és növényvédelmi technológiákat alkalmaz, amelynek része a BOUNDARY termék is.

Az Ivermectin jelenlétét a NÉBIH vizsgálatát követően folyamatosan - a gyártóval együttműködve - akkreditált laboratóriumok (Magyarországon, Németországban és Olaszországban is) vizsgálják és ezek a laborvizsgálatok az Ivermektin jelenlétét nem igazolták vissza, amelyről az akkreditált vizsgálati eredmények rendelkezésre állnak.

Ezen akkreditált laboratóriumi vizsgálatok alapján megállapítást nyert, hogy a BOUNDARY az engedélyokiratnak megfelelő minőségű és a termék a kifogásolt szennyeződéstől mentes.

Termesztői visszajelzések alapján kijelenthetjük, hogy a BOUNDARY kimagasló hatásfokú termésnövelő készítmény, semmilyen szintetikus, egészségre és környezetre káros adalékot nem tartalmaz.

ZFW Hortiservice Kft. mint a kertészeti és szántóföldi termesztés kockázatmentes technológiáinak elkötelezettje a jövőben is azon dolgozik, hogy az alkalmazott technológiai elemek semmiféle veszélyt ne jelentsenek a termesztőre, a fogyasztóra és a környezetre.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.