OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. június 6., csütörtök 12:10

A Zynga újonnan kiadott Tiny Royale™ játéka kizárólag a Snap Games platformon érhető el (1. rész)
    San Francisco, 2019. június 6., csütörtök (Business Wire/OTS) - A mini battle royale játék már elérhető a Snapchat többszereplős játékokat kínáló platformján - Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma bejelentette, hogy Tiny Royale™ elnevezésű, rendkívül gyors és dinamikus játékmenetet kínáló battle royale játéka már világszerte elérhető kizárólag a Snap Inc's (NYSE: SNAP) új, valós idejű, többszereplős játékokat támogató, Snap Games elnevezésű játékplatformján.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190605005048/en/

A Tiny Royale™  egy többszereplős, top-down shooter (felülnézeti lövöldözős) játék, amely a Snapchat platformhoz igazított battle royale játékélményt kínál. A Tiny Royale™ lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egyedi karaktereket válasszanak ki a maguk számára, és a barátaikkal csapatot alkotva vagy egyedül harcolva gyors, kétperces csatákat vívjanak, amelyek során zsákmányszerzés közben golyózáporral semmisítik meg az ellenséget. Egy-egy csatában akár 30 játékos is harcolhat, négyfős csapatokban. A győztes csaták jutalmaként a játékosok egyre több karakter közül választhatnak, fegyvereket és gyógyító csomagokat gyűjthetnek, miközben sorra elfoglalják az ellenséges területeket és legyőzik az ellenük harcolókat, míg végül csak egyetlen játékos vagy csapat marad életben.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy mi lehetünk az egyik első cég, amely játékot készít a Snapchat platformjára" - mondta el Bernard Kim, a Zynga Publishing (Kiadási) egységének elnöke. "A játékfejlesztők számára ritkán nyílik alkalom arra, hogy egy teljesen új játékot indítsanak el egy újonnan megjelenő platformon, így fejlesztői csapatunk nagy izgalommal dolgozott a battle royale játéktípus kifejezetten a Snap Games platformhoz illő gyors ütemű, dinamikus játékká való átalakításán."

"A Snap Games arra törekszik, hogy új módokat biztosítson a baráti társaságok számára a közös játékhoz, és a Tiny Royale™ ideális erre a célra" - magyarázta Will Wu, a Snap Inc. Snap Games egységének vezetője. "Azonnal igent mondtuk arra a lehetőségre, hogy egy olyan, a mobiljátékok piacán vezető szerepet betöltő cég, mint a Zynga, játékot fejlesszen platformunk számára, és alig várjuk, hogy megtudjuk, hogyan fogadják felhasználóink az egymással való kapcsolatlétesítésnek ezt az újfajta módját."

Az erőteljes PlayCanvas játékmotorra épülő Snap Games kifejezetten barátok közti, szinkronizált mobiljátékok céljára került kialakításra. A platform, amely áprilisban indult el, eredeti, saját tulajdonú játékokat, illetve harmadik felek játékainak válogatott kínálatát biztosítja. Mától kezdve a Snapchat felhasználói közvetlenül a Snapchat üzenetküldő funkciójából, a Chatből ugorhatnak fejest a Tiny Royale™ játékba. A játékosok játék közben zökkenőmentesen kommunikálhatnak barátaikkal a Chaten mind szöveges, mind hangüzenetek révén, élő beszélgetésekkel fűszerezve (és téve így sokkal élvezetesebbé) a Snapchaten a Tiny Royale™ nyújtotta játékélményt.

A Tiny Royale™ játékosok számára ugyanakkor egy rangsoron alapuló Tiny Royale™ Leagues elnevezésű párosító funkció is elérhetővé válik idén nyáron. A funkció a felhasználókat 100-as csoportokban helyezi el, 20 szinten, és így a játékosok közti verseny még kiélezettebbé válik, mivel meghatározott idő áll csak rendelkezésükre ahhoz, hogy megvívják az egyes csatákat, és a csaták során nyújtott teljesítményükért trófeákat és jutalmakat nyerve feljebb kerüljenek egy-egy szinttel.

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását. Ez idáig több mint egy milliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zyngát a Twitteren és a Facebookon.(folyt.)



2019. június 6., csütörtök 12:11

A Zynga újonnan kiadott Tiny Royale™ játéka kizárólag a Snap Games platformon érhető el (2. rész)
    San Francisco, 2019. június 6., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit a Snap Inc.-ről tudni kell…

A Snap Inc. egy kamerán alapuló vállalat. Úgy hisszük, hogy a kamera újragondolása rendkívül ígéretes lehetőséget kínál számunkra az emberek életének és kommunikációjának jobbá tételére. Azzal, hogy az embereknek eszközt adunk az önkifejezéshez, az egyes pillanatok megéléséhez, a világról birtokolt ismereteik bővítéséhez, és ahhoz, hogy közösen éljék meg az élményeket, hozzájárulunk az emberiség fejlődéséhez. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: snap.com.

Kiegészítő kép- és videóanyagok: https://app.box.com/s/yhbov8zs1g65gew0ht9vx68wip0v6pdl

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190605005048/en/

Kapcsolat:
Dana Whitney
dwhitney@zynga.com / 415-359-7006

Sarah Ross
sarah@zynga.com / 310-924-1404
vagy
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (a Zynga képviseletében az USA-ban) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.