OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. december 13. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. június 6., csütörtök 11:29

Szimfonkusokkal lép színpadra Pásztor Anna és zenekara
    Budapest, 2019. június 6., csütörtök (OTS) - Pásztor Anna és az Anna And The Barbies rajongóinak már nehéz meglepetést okozni, júniusban mégis sikerülhet, ugyanis egy különleges koncerten lépnek színpadra a Margitszigeten. Lüktető, zúzós zenéjüket most szimfonikusokkal elegyítik.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190606_001.jpg

Az Anna and the Barbies zenekar a Heuréka Pop Orchestrával közösen lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a nyáron. A két zenekari stílus és hangzásvilág elegyítése rendhagyónak ígérkezik, még akkor is, ha a Heuréka zenészei a világ élvonalába tartoznak.

Különlegességük abban rejlik, hogy professzionális színvonalon járulnak hozzá pop- és rockzenekarok saját szerzeményeinek egyedi, szimfonikus megszólaltatásához. Ezek a szerzemények jelen esetben Pásztor Anna és zenekarának nagy sikerű dalai lesznek.

A 15 éves Anna and the Barbies - az ország egyik legtöbbet koncertező zenekaraként - a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon sem okoz majd csalódást, olyan lesz, ahogy azt már megszokhattuk: kirobbanó, zúzós és fülbemászóan harmonikus. És nem mellesleg szimfonikus, a Heuréka Pop Orchestrának köszönhetően.

A dalok többek közt jazzes, bossanovás feldolgozásban csendülnek majd fel, Pásztor Anna pedig két nóta között a legjobb zenekari sztorikat meséli majd el a közönségnek. A fellépők látványa sem lesz mindennapi: képzeljünk el egy igencsak szimfonikus zenekart egy színpadon az energiabomba Anna and the Barbies zenészeivel.

A zenekar leginkább a rock, a pop, a hiphop és az r'n'b műfajai között cikázik, a dalok szerzője a frontember, Pásztor Anna testvére, Sámuel - ők ketten egyébiránt a jelenleg öt tagú zenekar alapítói is.

A szűkebb közönségű kluboktól az igazi fesztivál-nagyszínpadokig mindenfelé megfordultak már, nem lesz ez másként az idei, jubileumi évben sem.

Végigkoncertezik 2019-et, olyan dalokkal, mint a Youtube-on nagy népszerűségnek örvendő Márti dala, az Ünnepélyesen fogadom vagy a Segges a Balatonba. Eddigi hat lemezük után pedig ebben az évben előállnak egy meglepetésalbummal és több videóklippel is.

A jeles év koncertsorozatában június 13-án este kerül sor a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a "Kis-éji Rock and Roll - Az Anna and Barbies és a Heuréka Pop Orchestra" koncertre. A koncert tartogat még bőven meglepetéseket, ahogy Pásztor Annát és zenekarát ismerjük…
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.