OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. június 5., szerda 09:39

Medline - Rubin megállapodás
    Budapest, 2019. június 5., szerda (OTS) - A Rubin Informatikai Zrt. energiamenedzsment-szolgáltatásai elérhetők a román piacon. Az S.C. MEDLINE COM S.R.L. a Rubin kizárólagos értékesítő és telepítő partnere Romániában.

    A Rubin Energiamenedzsment-szolgáltatás telepítését, üzemeltetését valamint teljes körű support szolgáltatását is biztosítja Romániában, a négy telephellyel rendelkező nagy múltú facility menedzsment cég, az S.C. MEDLINE COM S.R.L.

Az üzleti energiafogyasztók számára kialakított energiamenedzsment-rendszer lehetővé teszi a felelős energiagazdálkodást. A szolgáltatás tartalmazza a Rubin energiamérő és adattovábbító berendezéseket, a többnyelvű (angol, német, magyar) szoftvert és ezek 24/7 supportját. A rendszerrel energiamegtakarítás érhető el és növelhető az üzembiztonság is.

"Hosszútávon gondolkodunk. A Rubin exportjának növekedése mellett abban bízunk, hogy korai szakaszban lépünk megoldásunkkal a román piacra és az elsők között biztosítunk korszerű energiamérési megoldást. Azoknál a vállalatoknál előnyös a rendszer bevezetése, ahol az energia kritikus az előállított szolgáltatás vagy termék szempontjából (pl. telekommunikáció, feldolgozóipar). Emellett irodaházak, intézmények fenntartói is komoly energiamegtakarítást érhetnek el velünk.  Nem utolsó sorban a felelősen gondolkodó vállalatok részéről is várható érdeklődés a Rubin Energiamenedzsment rendszer iránt, ők azok, akik a környezeti terhelést szeretnék csökkenteni és rendelkeznek CSR programmal vagy gondolkodnak az ISO 50001 bevezetésén." - mondta Zergi András a Rubin energiahatékonysági megoldások önálló portfólió vezetője.

Papp György a Medline Com Srl. ügyvezetője azt a nyugat-európai gyakorlatot követi, amely lényege, hogy a facility management cégek a klasszikusnak számító szolgáltatások mellett az energia és épületfelügyeleti megoldásokat is szolgáltatják. A Medline azáltal, hogy a Rubin Energiamenedzsment szolgáltatást beépítette portfóliójába teljes körű facility menedzsment-szolgáltatást képes nyújtani ügyfeleinek Romániában.

"A Rubin és a Medline partneri megállapodásának elősegítője dr.Telegdi Andrea kolozsvári gazdasági attasé, neki köszönhetjük, hogy mind szakmailag mind elkötelezettségét tekintve a megfelelő céggel sikerült megállapodást kötnünk" - hangsúlyozta Oggolder Emőke a Rubin marketing vezetője, majd hozzátette 2019.májusától az energiamonitor oldal román nyelven is elérhető az érdeklődők számára. www.energiamonitor.hu/ro

További információk: www.rubin.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.