OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. május 30., csütörtök 11:17

A Solera Holdings Jeffrey R. Tarr-t nevezte ki a cég új vezérigazgatójává
    Westlake, Texas állam, USA, 2019. május 30., csütörtök (Business Wire/OTS) - Tarr kiterjedt tapasztalatai az adatvezérelt és webalapú szolgáltatásokat nyújtó vállalatok vezetése terén elősegítik a vállalat növekedését - A Solera Holdings, Inc. (a továbbiakban "Solera"), amely a gépjárműipari és biztosítási ágazat számára kockázati és eszközadatok kezelésére szolgáló megoldásokat szolgáltatott szoftverként (software as a service [SaaS]) biztosító globális cégek körében az egyik piacvezetőnek számít, ma bejelentette, hogy a vállalathoz igazgatóként újonnan csatlakozó Jeff Tarrt nevezte ki a cég vezérigazgatójává. A Solera vezérigazgatói székét Tony Aquila-tól átvevő Tarr feladata a vállalat további növekedését célzó tevékenységek irányítása lesz.

    Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190528005674/en/

Tarr két évtizedre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkezik adatvezérelt és technológiaalapú szolgáltatásokat biztosító, különféle ágazatokban tevékenykedő vállalatok vezetése terén. Tarr legutóbb a DigitalGlobe, Inc.-nél az innovatív, mesterséges intelligencián alapuló termékek és egyéb új technológiák bevezetéséért felelős elnök-vezérigazgatóként tevékenykedett. Irányításával a DigitalGlobe számos új piacot hódított meg és megháromszorozta bevételét. Ezt megelőzően Tarr az IHS Inc. (ma IHS Markit Ltd.) elnök-vezérigazgatói posztját töltötte be, fontos szerepet vállalva a vállalat átalakítását célzó program megvalósításában, melynek eredményeként az gyorsan növekedő, magas árrést elérő információszolgáltató és tanácsadó céggé vált.

"Jeff kiterjedt tapasztalatai a kiemelkedő teljesítményt nyújtó csapatok létrehozása terén, valamint az ügyfelek és részvényesek számára egyaránt értéket termelő vállalati kultúra kiépítése iránti elkötelezettsége tökéletes vezetővé teszik őt a Solera most következő növekedési szakaszában" - monda el Darko Dejanovic, a Vista ügyvezetője és a Solera igazgatótanácsának tagja. "Tony irányításával a Solera a globális piac egyik vezető szereplőjévé vált és erős piaci pozíciójának köszönhetően most készen áll arra, hogy tovább fejlődjön. Ezért nagy várakozással tekintünk a Jeff-fel való együttműködés elé, melynek során minden erőnkkel támogatni fogjuk őt a Solera növekedését célzó feladatok teljesítésében."

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatom a Solera-hoz, és izgatottan várom a vállalat további növekedését, a termékek fejlesztését és a Solera ügyfelei és partnerei számára az ágazatban legszínvonalasabbnak számító szolgáltatások biztosítását célzó közös munkát a Solera csapatával" - nyilatkozta Jeff Tarr, a Solera újonnan kinevezett vezérigazgatója. "A Solera több mint 50 éve biztosít kockázat- és adatkezelési szoftvermegoldásokat a gépjárműipari és biztosítási szektor számára. A Solera, amelynek rendszerén keresztül ma már évente több mint 300 millió tranzakció kerül lebonyolításra, a legideálisabb partner arra, hogy adatkezelési és technológiai szolgáltatásaival biztosítsa azoknak az eszközöknek a védelmét, amelyek az emberek mindennapi életének alapvető elemei."

Jeff Tarr több vállalat és jótékonysági szervezet igazgatóságának munkájában is részt vesz: tagja az EchoStar Corporation igazgatótanácsának, elnöke a Stanford Graduate School of Business Management igazgatóságának, társelnöke a Világgazdasági Fórum űrtechnológia jövőjével foglalkozó tanácsának (Council on the Future of Space Technologies), tagja a United States Geospatial Intelligence Foundation igazgatótanácsának és tagja az Egyesült Nemzetek Külkapcsolatok Európai Tanácsának.

Amit a Solera-ról tudni kell…

A Solera a gépjárműipari és biztosítási ágazat számára kockázati és eszközadatok kezelésére szolgáló megoldásokat szolgáltatott szoftverként (software as a service [SaaS]) biztosító globális cégek körében az egyik piacvezető vállalat. A Solera hat kontinensen, több mint 90 országban tevékenykedik. A Solera szolgáltatásait mintegy 235000 ügyfél és partner veszi igénybe, köztük jó néhány a legnagyobb amerikai egyesült államokbeli és európai vagyon- és balesetbiztosító cégek közül, valamint a világ legnagyobb eredeti gépjárműalkatrész-gyártó vállalatainak többsége, továbbá kormányok, pénzintézetek, gépjárműkereskedő, gépjárműjavító és gépjárműbontó vállalatok, valamint gépjárművek értékesítésével és vásárlásával foglalkozó cégek. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.solera.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190528005674/en/

Kapcsolat:
Alan Fleischmann
solera@laurelstrategies.com
202-776-7776

Forrás: Solera Holdings, Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.