OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. május 10., péntek 10:58

A Mary Kay az antioxidánsoknak és a C-vitaminnak a bőr egészségére és kinézetére gyakorolt hatásaival kapcsolatos, áttörést képviselő kutatási eredményekről számolt be (1. rész)
    Dallas, 2019. május 10., péntek (Business Wire/OTS) - A Mary Kay két kutatási célú vizsgálat eredményeiről adott tájékoztatást a Reunión Anual de Dermatólogos Latinoamericanos konferencián és a Society for Investigative Dermatology 77. éves ülésén - A globális szépségápolási vállalat, a bőrápolási innovációk terén vezetőnek számító Mary Kay Inc. továbbra is elkötelezetten támogatja a szépségápolással foglalkozó szakemberek és tudósok közösségeit, mely tevékenysége keretében idén tavasszal két globális dermatológiai konferencián is részt vett. A Mary Kay képviselői jelen voltak a május 4-e és 7-e között Argentínában, Buenos Aires-ben megrendezett nagy presztízsű RADLA konferencián (Reunión Anual de Dermatólogos Latinoamericanos [Latin-amerikai Dermatológusok Éves Találkozója]), ahol előadást tartottak a légszennyezésnek a bőr egészségére gyakorolt hatásaira vonatkozó kutatásaik eredményeiről. A vállalat szponzorként támogatja a Dermatológiai Kutatások Társaság 77. éves ülését (77th Annual Meeting of the Society for Investigative Dermatology), amelyre Chicagóban május 8-a és 11-e közt kerül sor, és ugyanakkor előadóként is részt vesz az ülésen, ahol beszámol az ismerten C-vitamint tartalmazó gyümölcskivonatoknak a bőr kinézetére gyakorolt hatásaira vonatkozó legfrissebb kutatási eredményeiről.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190508005528/en/

A 37. éves RADLA konferenciára a világ minden tájáról érkeztek vezető bőrápolási szakértők, hogy számos különféle témát vitassanak meg, köztük az externális környezeti szennyező anyagoknak a bőr egészségére gyakorolt hatásait. A Mary Kay egy előadás keretében tájékoztatta a résztvevőket azokról a kutatásokról, amelyeket a cég a dízelüzemű gépjárművek kipufogógázaiból a levegőbe kerülő részecskék (diesel exhaust particles [DEP]) bőrre gyakorolt káros hatásainak feltérképezése céljából végez. A DEP-nek való folyamatos kitettség növeli a bőrsejtekben a szabad gyökök mennyiségét, amelyek hosszabb távon a bőr pigmentfoltok megjelenésével és a bőrfelület elszíntelenedésével, fakóvá válásával járó korai öregedését idézik elő. A Mary Kay beszámolt egy antioxidáns-komplexszel végzett vizsgálat eredményeiről is, amelynek során azt tapasztalták, hogy a készítmény késlelteti a DEP káros hatásai miatti korai bőröregedés jeleinek megjelenését. A cég által kifejlesztett, áttörést jelentő technológiával előállított, szabadalmazás alatt álló alapanyag, amely az egyik alapvető összetevője a Mary Kay® exkluzív TimeWise® Miracle Set 3D™ bőrápoló kozmetikumcsaládjába tartozó termékeknek, igen hatékonyan gátolja a szabadgyökök képződését, és háromdimenziós hatásmechanizmusával hatékony védelmet biztosít a bőr korai öregedése ellen.

"Legújabb bőrápolási termékcsaládunkat a Mary Kay tudósainak a kozmetikai alapanyaginnováció terén évek hosszú során át végzett kutatásai alapján fejlesztettük ki. A termékek védelmet nyújtanak a szabad gyökök ellen és késleltetik a korai bőröregedés folyamatát, amelyet az olyan kiküszöbölhetetlen környezeti és életviteli stresszorok indítanak el, mint a kipufogógázok és a szennyezett városi levegő" - magyarázta Dr. Lucy Gildea, a Mary Kay Inc. tudományos vezetője.

A Mary Kay tudományos munkatársa, Tiffany Carle is előadást tart az ezen a héten zajló SID-en, melyben összefoglalja azokat az adatokat, melyeket 5, C-vitaminban ismerten gazdag gyümölcs kivonatából készült szérumnak a bőr kinézetére gyakorolt hatásait elemző vizsgálata alatt gyűjtöttek össze. A vizsgálat során a Mary Kay kutatói mesterséges bőrszövetet kezeltek a szérummal, és génkutatási módszerek segítségével igyekeztek meghatározni a szérum bőrre gyakorolt hatásait. A génszerkezet elemzése rámutatott, hogy a bőr tónusáért és feszességéért négy fő génosztály felelős. A vizsgálat során a kutatók azt tapasztalták, hogy a szérummal végzett kezelés fokozta a dermális mátrixot alkotó, a bőr feszességét befolyásoló fehérjék, a kollagén és a laminin termelődését. A vizsgálat megerősítette, hogy a szérum elősegíti a bőr rugalmasságát és javítja a bőrfelszín textúráját.

A Mary Kay kutatási és fejlesztési csapatát különféle tudományágakban (bőrélettan, sejtbiológia, kémia, biokémia, stb.) doktori címmel vagy egyéb magas tudományos fokozatú diplomával rendelkező neves tudósok alkotják. Ez a tudósokból álló csapat elkötelezett a tudományos áttörés érdekében végzett kutatás, valamint a bőr egészségével kapcsolatos nagy jelentőségű felfedezéseknek a tudományos közösségekkel és a szépségápolási szakértőkkel való megosztása iránt.

"Kutatási és fejlesztési csapatunk folyamatos erőfeszítéseket tesz a termékeink előállítása során alkalmazott technológiák továbbfejlesztése céljából annak érdekében, hogy termékeinkkel hozzájárulhassunk a bőr egészségének megőrzéséhez és szerte a világon biztosíthassuk a nők számára a szép bőr adta magabiztosságot" - fejtette ki Dr. Gildea. "Az olyan rendezvényeken való részvétel, mint a RADLA és a SID, lehetővé teszi számunkra, hogy megosszuk kutatási eredményeinket a szépségápolással foglalkozó tudósok és szakemberek közösségeivel, és olyan új ismereteket szerezzünk, amelyek felhasználásával továbbra is hatékony és kiemelkedően innovatív termékeket biztosíthatunk a fogyasztók számára."(folyt.)



2019. május 10., péntek 10:58

A Mary Kay az antioxidánsoknak és a C-vitaminnak a bőr egészségére és kinézetére gyakorolt hatásaival kapcsolatos, áttörést képviselő kutatási eredményekről számolt be (2. rész)
    Dallas, 2019. május 10., péntek (Business Wire/OTS) -

    A Mary Kay minden évben több ezer tudományos vizsgálat keretében teszteli termékeit és termékösszetevőit annak biztosítása érdekében, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb biztonsági, minőségi és teljesítményre vonatkozó követelményeknek és normáknak. A Mary Kay több mint 1500 termék-, technológiai és csomagolási szabadalom birtokosa. A vállalat nemrégiben jelentette be egy több mint 100 millió USA dolláros beruházással létrehozott új, csúcstechnológiákat alkalmazó gyártó és kutató/fejlesztő létesítmény megnyitását a Texas állambeli Lewisville városában.

AMIT A MARY KAY-RŐL TUDNI KELL...

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek előállítása iránt. A Mary Kay Alapítványon (Mary Kay FoundationSM) keresztül a vállalat ez idáig több mint 78 millió USA dollárt adományozott rákkutatási célokra, valamint a családon belüli erőszak áldozatai számára létesített menedékházak létesítése céljára. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190508005528/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.