OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. április 24., szerda 12:05

Egri Péter és a Mystery Gang meghódította Las Vegast
    Budapest, 2019. április 24., szerda (OTS) - Nem megszokott helyen lépett fel Egri Péter és a Mystery Gang a húsvéti ünnepek alatt. A rockabilly magyar helytartója Egri Péter és zenekara a Mystery Gang ugyanis a műfaj legnagyobb fesztiváljára kapott meghívást a Viva Las Vegasra, amelyet idén 22. éve szerveztek meg Las Vegas óriási helyszínén a The Orlens hotelben, és annak környékén. A több tíz ezres közönség a világ minden tájáról, idén először láthatott magyar előadót, a kifejezetten amerikai, a rock and roll és rockabilly zenészek és zenekarok között. A különösen ízléses, luxus mámorban nem csak a zene, hanem orbitális méretű car show, és egyéb események is párosulnak évről évre.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190424_001.JPG

Az Egri Péter által megírt saját dalok, az óriás rendezvényen örjöngő sikert zsebeltek be, és ahogy beszélt róla, rendkívül büszke arra, hogy szerzeményei által tud sikert hozni szülőhazájának, és arra is, hogy a plakáton, valamint a koncert előtti konferálásban végre szerepelhetett az, hogy Budapest, Hungary.

A srácok egyébként pár nappal a nagy szereplés előtt a rendezvény felvezető estjén is fő zenekarként léphetett színpadra, a Pre-Viva Las Vegason, amelyet szintén Las Vegasban rendeztek a Fremont Country klubban, a mondhatni korán érkezőknek. Ezen eseményt egyébként a helyi Devi rádió élőben is közvetítette. A két dátum között sem volt megállás, és Egri Petiék bevették magukat a Nevadai Mojave sivatagba, ahol egy elhagyott városban, az ottani elnevezés szerinti "szellemvárosba" is ellátogattak, ahol néhány hamarosan újonnan megjelenő projekthez készítettek anyagot.

A koncertről egyébként felvétel is készült a Los-Tiki Pictures és a Starpeople Productions közreműködésével, amelyet hamarosan bemutatnak, valamint az új projektekről is nemsokára előrukkolnak.

Az utazás és a fellépés támogatója az EMMI Kultúráért Felelős Államtitkárság, és az NKA Hangfoglaló program támogatta!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.