OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. április 3., szerda 09:28

Duplázott a KöBE a MagyarBrands díjátadó gálán
    Budapest, 2019. április 3., szerda (OTS) - Mi a Kiváló Munkáltatói Márka titka? - Kiemelkedő elismerésben részesült a napokban megtartották a MagyarBrands ünnepélyes díjátadó gálán a KöBE. A Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület immáron nyolcadik alkalommal képviselhette magát e rangos eseményen, ráadásul ezúttal két díjat is elvihetett.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190403_001.jpg

A MagyarBrands Szakértői Bizottsága 2009 óta minden évben díjazza azokat a magyar márkákat, amelyek Magyarországon születettek, vagy az alapításukban magyarok vettek részt, s a maguk szegmensében ismertek és elismertek. A fogyasztói, üzleti és innovatív kategóriában kiválóan teljesítő hazai márkák 2018-ban  először munkáltatóként is megmérettethették magukat.  
A munkáltatói márkák kiválasztásában a HR adatok adták az alapot. Emellett fontos szempont volt, hogy az adott vállalat milyen béren kívüli juttatásokat ad a dolgozóinak, milyen aktivitást végez a munkáltatói környezet javítása érdekében, és mennyire fektet hangsúlyt a megtartásra, a meglévő munkaerő megbecsülésére.
"Kiváló Munkáltatói Márkának lenni ma már elkerülhetetlen. Mégsem egyszerű feladat, mert ez az építkezés a marketing, a PR és a HR területek összefogását teszi szükségessé. Nagy örömünkre szolgál, hogy a legkiválóbb magyar márkák között több munkáltatóként is jól helytáll, ezért kötelességünknek éreztük a piac figyelmét erre a szempontra is ráirányítani."- mondta László Géza a MagyarBrands programigazgatója az új kategória kapcsán.

A KöBE számára rendkívüli elismerést jelent, hogy az új, a munkáltatói márka kategóriában a pályázók közül csupán nyolc céget díjazott a bíráló bizottság, köztük a hazai tulajdonú nem-életági biztosítót is. A díjátadó gálát nyitó kerekasztal beszélgetés keretében a sikeres munkáltatói márkaépítő programokról kérdezték a díjazottakat. Ekkor fény derült a kiváló munkáltatók "best practice" megoldásaira is. A KöBE-nél a munkáltatói márkaépítés elsődlegesen két területen figyelhető meg. Kiválóan működnek a társadalmi felelősségvállalási programok, amelyeket a dolgozók bevonásával szerveznek meg, ezzel elősegítve a "Mi-érzés" kialakítását. Ez hozzájárul ahhoz is, hogy a munkatársak a biztosítóra felelős munkáltatóként tekintenek, s ezáltal egyre büszkébbek arra, hogy az egyesületnél dolgoznak. A másik kiemelt területet az egészségfejlesztő programok jelentik.  Az igényfelmérések és az utólagos tapasztalatok is azt mutatják, hogy ezekre kiemelkedően nagy igény mutatkozik.

"Az egészségösztönző programjaink közé tartozik a pénteki gyümölcsnap bevezetése, a kerékpártároló kialakítása, az irodai masszázs-szolgáltatás elindítása, a sportversenyeken való részvétel támogatása. No és nem feledkezhetünk meg a legújabb kezdeményezésünkről sem, a telephelyünkön kialakított, ugyancsak díjmentesen igénybe vehető fitness centrum kialakításáról. A komplexum megfelel egy jól felszerelt, piaci alapon működő fitness központnak, hiszen 30 gépes kardio és kondigépparkkal rendelkezik, de található benne ping-pong terem, játékgép-szoba és szauna is. A visszajelzések azt mutatják, hogy a fitness centrum üzemeltetése mérhetően és jelentősen növelte dolgozóink elégedettségét. Ez természetesen - a kapott rangos MagyarBrands elismerés mellett - már önmagában is óriási elismerés és öröm az Egyesületünk számára" - hangsúlyozta a kerekasztal beszélgetésen Baranyai Eszter, a KöBE kommunikációs vezetője.

Bővebb információ:

Baranyai Eszter
kommunikációs vezető
KöBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület
tel.: +36 (70) 675-0439
e-mail: baranyaie@kobe.hu

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.