OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. április 1., hétfő 16:16

Clinton Ray és Guy Morgan csatlakozik a Perella Weinberg Partners-hez - A tapasztalt új alkalmazottak értékes tudással járulnak hozzá a PWP európai pénzügyi szerkezetátalakítási tevékenységéhez
    New York és London, 2019. április 1., hétfő (Business Wire/OTS) - A Perella Weinberg Partners (a továbbiakban "PWP") ma bejelentette, hogy Clinton Ray és Guy Morgan 2019 júniusában csatlakozik a cég tanácsadói üzletágának Londonban tevékenykedő csapatához. Ray úr üzlettársként lép a PWP kötelékébe, Morgan úr pedig ügyvezető igazgatói pozíciót fog betölteni. Ray úr és Morgan úr egyaránt széles körű tapasztalatokkal rendelkeznek a szerkezetátalakítás, hiteltanácsadás és követeléskezelés terén. Fő feladatuk a PWP európai pénzügyi szerkezetátalakítási tevékenységének kibővítése lesz, melynek teljesítése során szorosan együttműködnek majd a cég európai ipari szektorokat ellátó, illetve az amerikai egyesült államokbeli szerkezetátalakítási és tőkeszerkezet-kialakítási tanácsadással foglalkozó csapataival annak érdekében, hogy a cég ügyfeleinek szélesebb körű szolgáltatási paletta álljon rendelkezésére.

    Dietrich Becker, a PWP egyik tulajdonosa és az európai tanácsadói tevékenységet ellátó egység vezetője a következőket nyilatkozta: "Izgatottan várjuk, hogy a PWP csapatának tagjaként üdvözölhessük Clintont és Guyt, akik mélyreható tapasztalataikkal segítik majd cégünk európai tanácsadói tevékenységének bővítésére irányuló további erőfeszítéseinket. Csatlakozásuk minden bizonnyal további sikereket eredményez cégünk amerikai egyesült államokbeli ágazati és szerkezetátalakítási területeken tevékenykedő bankárok esetében alkalmazott, nagy mértékben integrált megközelítésének alkalmazása során. Új munkatársaink szakértelme kiegészíti specializált ágazati csapataink tagjainak tudását, és hozzásegíti cégünket ahhoz, hogy ügyfeleinknek biztosíthassuk a kulcsfontosságú üzleti döntéseik meghozásához szükséges hatékony stratégia tanácsadást."

Bruce Mendelsohn, a PWP egyik tulajdonosa és a szerkezetátalakítási egység vezetője a következőket fűzte hozzá: "A mai bejelentés a szerkezetátalakítási és tőkeszerkezet-kialakítással kapcsolatos tanácsadási tevékenységünk bővítését célzó erőfeszítéseink egyik fontos és magától értetődő eredménye. Cégünk e szolgáltatások magas minőségének biztosítása érdekében egy rendkívül szinergikus megközelítést dolgozott ki ágazati feladatokat ellátó csapatainkkal szorosan együttműködve, és nagy várakozással tekintünk tevékenységünk európai piacokon való kiterjesztése elé Clinton és Guy támogatásával."

A PWP-hez való csatlakozásuk előtt Ray úr és Morgan úr egyaránt a Goldman Sachs-nál állt alkalmazásban, ahol Ray úr három éven át ügyvezető igazgatóként irányította a bank EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban végzett szerkezetátalakítási tevékenységét, melynek keretében az utóbbi évek legjelentősebb szerkezetátalakítási projektjei közül többen is tanácsadóként vett részt. Ezt megelőzően, 2007-től 2016-ig Ray úr a Morgan Stanley szerkezetátalakítási csapatának ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett, 2004-től 2007-ig pedig a JP Morgannál töltött be alelnöki pozíciót. Ray úr szakmai pályafutását 2001-ben a Clifford Chance LLP-nél kezdte.

Morgan úr 2011 óta irányította ügyvezető igazgatóként a Goldman Sachs EMEA régióbeli tevékenységet végző követeléskezelési csoportját, azt megelőzően pedig 11 évig a Deutsche Bank kötelékében dolgozott, ahol nyolc éven át igazgatóként vezette a Követeléskezelési Csoportot.

Amit a Perella Weinberg Partners-ről tudni kell…

A Perella Weinberg Partners vezető független tanácsadó cég, amely különféle szervezetek, köztük vállalatok, intézmények és kormányzatok számára nyújt stratégiai és pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokat. A cég ügyfélköre magában foglal számos, a legnagyobb forgalmú iparágakba tartozó és a nemzetközi piacokon aktív szerepet játszó vállalatot. A több mint 500 alkalmazottat foglalkoztató Perella Weinberg Partners irodái megtalálhatók New Yorkban, Houstonban, Londonban, Calgary-ban, Chicagóban, Denverben, Dubaiban, Los Angelesben, Párizsban és San Franciscóban. További információkért a Perella Weinberg Partners-ről kérjük, látogasson el honlapunkra. http://www.pwpartners.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190401005283/en/

Kapcsolat:
Perella Weinberg Partners Media:
Kara Findlay
Perella Weinberg Partners
+1 212-287-3197

Margaret Popper/Robin Weinberg
Sard Verbinnen & Co
+1 212-687-8080
Forrás: Perella Weinberg Partners

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.