OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 7. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. március 26., kedd 11:12

Pápai Joci - "Az én apám" fotópályázat
    Budapest, 2019. március 26., kedd (OTS) - Magyar apákat visz az Eurovízió színpadára Pápai Joci

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190326_001.jpg

Pápai Joci "Az én apám" című dalával nyerte meg A Dal 2019 műsort, így ő képviselheti Magyarországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon Tel-Avivban. A dal Joci és az édesapja közötti rendkívül személyes és mély kapcsolatról szól: ezt az apa-gyermek viszonyt tervezzük megmutatni az Eurovíziós színpadon is.

Ehhez a Ti segítségetekre is szükség van!

Kérjük, hogy küldjetek nekünk egy vagy több fotót az édesapátokról, amelyeknek "Az én apám" színpadképéhez és A Dal című műsorhoz kapcsolódó egyéb felhasználásához engedélyt is tudtok adni. Nagyméretű fotókat küldjetek, amelyek minimum 2000x2000px felbontásúak. Lehetőleg csak az édesapátok szerepeljen a képen.
Természetesen az édesapák saját maguk is jelentkezhetnek, nyugodtan küldjetek be magatokról fotót!
A fotókat az adal@mtva.hu email címre várjuk március 31. éjfélig. Kérjük, a fotó beküldésével egyidejűleg add meg*:
-    neved,
-    e-mail-címed,
-    telefonszámod,
-    amennyiben nem múltál még el 18 éves, törvényes képviselőd nevét (a fotó kiválasztása esetén az Ő aláírására is szükség lesz).
Az MTVA a beküldött felvételek közül "Az én apám" című dalhoz illeszkedő, színpadképnek is alkalmas fotókat választja ki.

A színpadképhez kiválasztott képek beküldőivel e-mailben felvesszük a kapcsolatot, és elküldjük a felhasználáshoz szükséges, aláírandó nyilatkozatot, illetve szerződést.

Ha szeretnéd, hogy édesapád ott legyen az Eurovíziós színpadon Pápai Joci produkciójában, küldd el a fotóját!

A felhívást erre a linkre - https://www.mediaklikk.hu/a-dal-2019-hirek/cikk/2019/03/26/felhivas-az-en-apam-fotopalyazat - kattintva érheted el.

*A fotó és a kért adatok fenti e-mail címre történő küldésével a Pályázó elismeri, hogy teljes körűen megismerte és feltétel nélkül elfogadja a Pályázat Részvételi szabályzatát ("Szabályzat") és az annak részét képező adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.