OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 14., csütörtök 12:15

Mary Kay a 20. Dermatológiai Világkongresszuson számol be legújabb kutatási eredményeiről (1. rész)
    Dallas, 2019. március 14., csütörtök (Business Wire/OTS) - A globális szépségápolási vállalat, a Mary Kay Cosmetics Company képviselői csatlakoznak a világ legnevesebb bőrápolási szakértőihez a szingapúri rendezvényen - A Mary Kay Inc., amely a közvetlen értékesítéssel forgalmazott termékek piacán és a kozmetikai ágazatban egyaránt világszerte az egyik vezető bőrápolási innovátornak számít, a dermatológiai kutatások iránti évtizedekre visszanyúló elkötelezettsége jegyében ezúttal a 20. Dermatológiai Világkongresszus egyik szponzoraként lép fel. A rendezvényre, amelyre március 13-14-én kerül sor Szingapúrban, a világ minden tájáról érkeznek a globális dermatológiai közösségbe tartozó kutatók, akadémikusok és tudósok, hogy információt cseréljenek a technológiai újításokról és az új tudományos eredményekről.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190312005959/en/

A 2019. évi Dermatológiai Világkongresszus alaptémája az "Az új dermatológiai megközelítések feltérképezése." A rendezvény a világ különböző tájain tevékenykedő szakemberek közti szakadék áthidalásával lehetővé teszi a dermatológiai és kozmetológiai szakemberek számára, hogy áttekintést kapjanak a bőr, a haj és a körmök betegségeivel, illetve ápolásával kapcsolatos legújabb elemzésekről, kutatási eredményekről és kezelési módokról. A konferencián elsősorban a bőr egészségének megőrzésével, a bőrbetegségekkel, az allergiás bőrtünetekkel, a klinikai bőrgyógyászattal és a kozmetológiai dermatológiával kapcsolatos témák kerülnek megvitatásra.

David Gan, a Mary Kay Inc. rangidős vezető kutatója az arcot érintő bőrpírral és annak értékelésével kapcsolatos új meglátásokról számol be. E meglátások alapján a Mary Kay tudósainak sikerült olyan növényi kivonatokat azonosítani, amelyek hatására kevesebb gyulladáskeltő fehérje és enzim termelődik a bőrben, és az újonnan felfedezett növényi kivonatok felhasználásával kidolgoztak egy olyan kozmetikai készítményt, amely hatékonyan csökkenti a bőrpírt. Az új kozmetikai készítmény már négy hetes használat után láthatóan mérsékelte az állandó bőrirritációban szenvedő vizsgálati alanyok arcát érintő bőrpírt és csökkentette a bőr hőmérsékletét.

"A bőrrel foglalkozó biológusként nagy megtiszteltetés számomra, hogy megoszthatom a Mary Kaynek a bőrpír kezelése terén elért, áttörést jelentő kutatási eredményeit a tudományos közösséggel" - mondta el Gan úr. "A Mary Kaynél dolgozó kutatók számára erőfeszítéseik igazi jutalma az, ha sikerül megoldást találniuk a nőket érintő különféle bőrproblémákra, és olyan innovatív termékeket kifejleszteniük, amelyek biztosítják azt a hatást, amelyet a fogyasztók elvárnak. Folyamatos kutatásaink és a fogyasztói terméktapasztalatok alapján folyamatosan javítjuk és továbbfejlesztjük a Mary Kay® termékeit, messzemenően figyelembe véve vásárlóink igényeit."

A Mary Kay Dr. Lucy Gildea tudományos vezető tisztségviselő irányításával tevékenykedő kutatási/fejlesztési csapatát a világ különböző tájairól származó, különféle tudományágakban (bőrélettan, sejtbiológia, kémia, biokémia, stb.) doktori címmel vagy egyéb magas tudományos fokozatú diplomával rendelkező neves tudósok alkotják. Ez a tudósokból álló csapat folyamatos erőfeszítéseket tesz olyan folyamatok és technológiák azonosítása érdekében, amelyek alkalmazásával a vállalat ellenállhatatlan, innovatív szépségápolási termékeket biztosíthat a fogyasztók számára

"A világ vezető bőrápolási szakembereivel való találkozás a 20. Dermatológiai Világkongresszuson lehetőséget biztosít arra, hogy megosszuk a bőr egészségével kapcsolatos legfrissebb technológiai újításainkat és áttörést jelentő tudományos kutatási eredményeinket" - magyarázta Dr. Gildea. "A Dermatológiai Világkongresszus szponzorként való támogatása csak egy azok közül a tevékenységek közül, amelyek révén a Mary Kay partnerként működik együtt a tudományos és akadémikusi közösségekkel szerte a világon a tudományos dermatológiai kutatások iránti hosszú távú elkötelezettsége jegyében."

A Mary Kay a cég globális portfóliójában szereplő több mint 700 termékkel a szépségipar egyik vezető innovátorának számít. A Mary Kay több mint 1500 termék-, technológia és csomagolásirendszer-szabadalom birtokosa, annak a vállalati kultúrának az eredményeként, amely prioritásként kezeli az innovációt, és amelyhez hűen a cég évente több millió dollárt fektet a kutatásba és fejlesztésbe. Dr. Lucy Gildea közelmúltbeli kinevezése a vállalat vezetőségébe és a Mary Kay amerikai egyesült államokbeli, csúcstechnológiát alkalmazó új globális gyártó és kutató/fejlesztő létesítményének megnyitása tovább erősíti az egyik legkedveltebb szépségápolási márka vezető szerepét a tudományos alapokon nyugvó termékfejlesztés és -innováció terén.

További információkért a 2019. évi Dermatológiai Világkongresszusról kérjük, kattintson ide.
(folyt.)



2019. március 14., csütörtök 12:15

Mary Kay a 20. Dermatológiai Világkongresszuson számol be legújabb kutatási eredményeiről (2. rész)
    Dallas, 2019. március 14., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit a Mary Kay-ről tudni kell...

A Mary Kay sikere az ellenállhatatlan termékek biztosítása iránti elkötelezettségnek, az ígéretes lehetőségek elérhetővé tételének és a közösségekre gyakorolt pozitív hatásoknak az eredménye. A Mary Kay 55 éve, ma már mintegy 40 országban segíti a nőket abban, hogy vállalkozóként elérjék kitűzött céljaikat. Több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatunk a legmodernebb bőrápolási termékeket, merész színskálájú sminktermékeket és parfümöket kínál a fogyasztóknak. Látogasson el honlapunkra (marykay.com), hogy Ön is felfedezze, miért kedvelik annyian a Mary Kay-t!

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190312005959/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
Marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.