OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 7. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 14., csütörtök 09:35

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft. megvásárolta a Get Energy Solutions Kft.-t
    Budapest, 2019. március 14., csütörtök (OTS) - Az ELMŰ-ÉMÁSZ csoport leányvállalata, az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft. 2019. március 13-án szerződést kötött a Get Energy Solutions Kft. többségi részesedésének megvásárlásáról.

    A tranzakció zárási feltételeinek teljesülését követően az érintett társaságok stratégiai együttműködése alapján közös vállalatban folytatják a közepes és nagyvállalatok, illetve intézmények számára a fenntartható energiagazdálkodással kapcsolatos tanácsadási tevékenységüket.

A közös Get Energy a jövőben az ELMŰ-ÉMÁSZ társaságcsoport több évtizedes energetikai tapasztalatát, megbízhatóságát és biztonságát ötvözi a Get Energy 10 éves energiahatékonysági tanácsadási tapasztalataival, komplex szolgáltatási portfóliójával, rugalmasságával és független, ügyfélorientált megközelítésével.

A Get Energy Solutions Kft. legfontosabb feladata az energetikai tanácsadás, szakreferens és audit tevékenység mellett az energiamonitoring rendszerek kiépítése, üzemeltetése és az erre épülő ügyfél megtakarítási lehetőségek feltárása lesz.

Koncz László, az ELMŰ-ÉMÁSZ kereskedelemért felelős igazgatósági tagja szerint: "A Get Energy az elmúlt 10 évben az energiahatékonysági tanácsadási piac legjelentősebb szereplőjévé vált, komplex szolgáltatási portfóliójuk, az általuk fejlesztett ügyfélkapcsolati- és vállalatirányítási rendszerek és jelentős iparági tapasztalataik hozzájárulnak új stratégiánk sikeres megvalósításához, ügyfeleink számára valódi többletérték teremtéséhez."

Tóth Zoltán, a Get Energy ügyvezetője elmondta: "Közösen folytatjuk a 7 évvel ezelőtt meghirdetett stratégiát, azaz az energiahatékonyság fokozásával, a megújuló energiák minél szélesebb körű alkalmazásával megtakarításokat szeretnénk elérni az ügyfeleinknél, ezzel is hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez. Ehhez pedig jelentős támogatást kapunk az ELMŰ-ÉMÁSZ társaságcsoporttól és az ott dolgozó több ezer szakembertől."

Budapest, 2019. március 14.


Tisztelettel,
Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.